Sisältöön Sivustokartta

Tilaa aidosti nopea ja paikallinen valokuitu

Valokuidulla saadaan tuotettua vakaa ja toimintavarma internet-yhteys. Kaista ei ruuhkaannu vaikka kaikki kodin tabletit, tietokoneet, mobiililaitteet ja TV käyttäisivät nettiä; pelaaminen, etätyöt, etäpalaverit, suoratoistot, yms. onnistuvat helposti, usealta laitteelta yhtäaikaisesti. Valokuidun avulla toimivat myös kotisi turvapalvelut. Operaattorina toimii paikallinen Neve.

Edullinen hinta ja laadukkaat palvelut

Toimitamme liittymän ja palvelut sinulle käyttövalmiiksi asennettuna.

  • Valokuituliittymä hintaan 845 € *)
  • Kun kaivat itse tontin osuuden, saat -150 € alennuksen liittymähintaan. **)
  • Laajakaistapalvelut alk. 250 M nopeudella hintaan 35,50 €/kk
  • Kaapeli-TV-palvelu, jossa laaja peruskanavatarjonta HD-laadulla, vain 8,95 €/kk.
  • Saat lisää sisältöä kaapeli-tv-palveluusi TV-kortilla 2,90€/kk. Kortin mukana saat kuukausittain vaihtuvan bonuskanavan sekä ilmaisia lisäkanavia. Sinulla on pääsy myös laajaan kanavapakettivalikoimaamme, josta voit valita mieleisesi kanavat ja sisällöt katseluun. Hallinnoit kanavapakettejasi helposti Omahallinta-palvelussamme.

Klikkaa ja tilaa liittymä tästä

Liittymä- ja palvelut laskutetaan vasta kun liittymä on rakennettu ja palvelut käytettävissäsi.

Jos sinulla on määräaikainen sopimus nykyisen operaattorisi kanssa, voit silti tehdä palvelusopimuksen Neven kanssa mutta kytkemme palvelut käyttöösi myöhemmin, sovittuna ajankohtana. Näin vältyt päällekkäisiltä sopimuksilta. Ilmoita toivottu kytkentäajankohta palvelusopimuksella.

Jäikö jokin vielä mietityttämään?

Chat -palvelumme auttaa, kysy rohkeasti lisää.

Lue usein kysytyt kysymykset valokuidusta.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi kun tilaus on siirtynyt käsittelyyn.

*) Jos rakentaminen on tilaushetkellä mahdoton enää toteuttaa tai rakentaminen on jo päättynyt, liittymähinta ja toimitusaika neuvotellaan uudelleen. Asiakkaalla on oikeus tässä tilanteessa perua tilaus.

**) Aloitathan tontin kaivuun viimeistään silloin kun saat meiltä ilmoituksen, että aloitamme rakennustyöt kadullasi.

Lue lisää valokuidusta

Valokuitutilaus

Vaihe 1 / 4

Sopimus valokuituliittymästä

Sopimus valokuituliittymästä ja -palveluista omakotitaloon.

Täyttämällä tietosi tähän sopimuslomakkeeseen ja allekirjoittamalla sen sähköisesti, tilaat kotiisi valokuituliittymän. Sopimus allekirjoitetaan sähköisesti lomakkeen lopussa. Allekirjoitusta varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Jos rakentaminen alueella ei toteudu, sopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukautta sen allekirjoittamisesta. 

Henkilötiedot

Allekirjoitettu kappale lomakkeesta tallennetaan Visma Sign- palveluun 30 päivän ajaksi. Jos rekisteröidyt palveluun, voit noutaa sen myöhemmin itsellesi.