Sisältöön Sivustokartta
Lapsi menossa uimaan.

Käsittelemme seuraavan kerran sponsorointihakemukset 27.5.2024.

Neve Oy panostaa sponsoroinnissaan erityisesti toiminta-alueemme lasten ja nuorten harrastus- ja kulttuuritoiminnan tukemiseen. Pidämme tärkeänä, että harrastusyhteisöille osoittamamme tuki näkyy nimenomaan lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksien parantumisena sekä harrastuskustannusten pienenemisenä.

Tavoitteemme on, että tukemme avulla mahdollisimman monella lappilaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus haluamaansa harrastukseen ilman taloudellisia esteitä.

Pidämme tärkeänä, että tukemme näkyy siellä, mihin se on tarkoitettu suunnattavaksi. Kaikessa sponsoroinnissa pyrimme luomaan mahdollisimman paljon vaikuttavuutta. Tuomme esille tuettavaa tapahtumaa tai sponsoroitavaa kohdetta yhtiön viestinnässä ja erilaisilla yhteistyömalleilla. Toivomme siksi hakemuksen tekijältä ideoita ja esityksiä erilaisista monipuolisista yhteistyömalleista.

Käsittelemme seuraavan kerran sponsorointihakemukset 27.5.2024. Lähetäthän hakemuksesi hyvissä ajoin, jotta voimme tarvittaessa olla sinuun yhteydessä lisätietojen saamiseksi! Ilmoitamme kaikille hakijoille päätöksestämme mahdollisimman pian hakemusten käsittelyn jälkeen.

Käytä alla olevaa lomaketta sponsorointi- ja tukihakemuksen lähettämiseen.

Sponsorointihakemus

Hakemuksen kohde