Sisältöön Sivustokartta

Ilmoita kaukolämpöliittymän omistajan vaihtumisesta

Voit ilmoittaa tässä kaukolämpöliittymän omistajan vaihtumisesta Rovaniemellä tai Muurolassa eli Neve Oy:n toiminta-alueella. Kun teet ilmoituksen sähköisesti, sinun ei tarvitse toimittaa erikseen kopiota kauppakirjasta omistajuuden vaihtumisen todistamiseksi.

Kiinteistökauppojen yhteydessä ovat kiinteistön myyjä ja ostaja velvollisia huolehtimaan liittymän omistajuuden siirtämisestä. Liittymä on kiinteistön irtainta omaisuutta, joten ne eivät siirry automaattisesti uudelle omistajalle.

Kaikki käyttöpaikkaa koskevat saatavat tulee olla suoritettu, ennen kuin omistus voidaan siirtää, ellei uusi liittymänomistaja ota niitä nimenomaisesti vastattavakseen.

Tee omistajanvaihtoilmoitus Nevelle myös silloin, kun omistus siirtyy kuolinpesälle, kiinteistön perijälle tai ostajalle.

Sähköinen allekirjoitus

Lomake allekirjoitetaan sähköisesti. Tätä varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Lomakkeen allekirjoittavat sähköisesti niin liittymän nykyiset omistajat, kuin uudet omistajat. Lomakkeen lähettämisen jälkeen, lomakkeella ilmoitettuihin sähköpostiosoitteisiin lähetetään kutsulinkki allekirjoitukseen Visma Sign -palvelussa. Salasana palveluun tulee tekstiviestillä. Tarkista lopuksi, että ilmoittamasi yhteystiedot ovat oikein. 

Jos kiinteistösi sijaitsee Ylläsjärvellä, Kolarissa tai Savukoskella, ilmoita omistajanvaihdoksesta Aurora Lämpö Oy:lle. Varmista, että teet ilmoituksen oikealle yritykselle.