Sisältöön Sivustokartta

Ilmoitus sähköliittymän omistajanvaihdoksesta

Tällä sivulla olevalla lomakkeella sähköliittymän omistaja voi ilmoittaa sähköliittymän omistajanvaihdoksesta eli sähköliittymäsopimuksen siirrosta uudelle omistajalle Enontekiön Sähkö Oy:n toiminta-alueella.

Kiinteistökauppojen yhteydessä ovat kiinteistön myyjä ja ostaja velvollisia huolehtimaan liittymän omistajuuden siirtämisestä. Liittymä on kiinteistön irtainta omaisuutta, joten ne eivät siirry automaattisesti uudelle omistajalle.

Kaikki käyttöpaikkaa koskevat saatavat tulee olla suoritettu, ennen kuin omistus voidaan siirtää, ellei uusi liittymänomistaja ota niitä nimenomaisesti vastattavakseen.

Tee omistajanvaihtoilmoitus myös silloin, kun omistus siirtyy kuolinpesälle, kiinteistön perijälle tai ostajalle.

Sähköinen allekirjoitus

Lomake allekirjoitetaan sähköisesti. Tätä varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Kun lomake on lähetetty, kutsu sähköiseen allekirjoitukseen lähtee sähköpostitse lomakkeella ilmoitettuihin sähköpostiosoitteisiin. Kutsun lähettäjänä on Visma Sign.

Lomakkeen allekirjoittavat sähköisesti niin liittymän nykyiset omistajat kuin uudet omistajat. Lomakkeen lähettämisen jälkeen, lomakkeella ilmoitettuihin sähköpostiosoitteisiin lähetetään kutsulinkki allekirjoitukseen Visma Sign -palvelussa. Salasana palveluun tulee tekstiviestillä. Tarkista lopuksi, että ilmoittamasi yhteystiedot ovat oikein. 

Sähköistä allekirjoitusta varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

 

Jos kiinteistö sijaitsee Rovaniemen kunnassa, se kuuluu Rovaniemen Verkko Oy:n toiminta-alueeseen. Varmista, että teet ilmoituksen oikealle yritykselle.