Sisältöön Sivustokartta
Kaivinkone ja miehet työssä

Selvitä johtojen ja kaapeleiden kulku ennen kaivutöitä

Suunnitteletko kaivutöiden aloittamista? Ennen töiden aloittamista, on tärkeää selvittää, kulkeeko reitillä sähkö-, kaukolämpö-, vesi- tai valokuituverkostoa. Tilaa kaapeli- ja johtonäyttö hyvissä ajoin ennen kaivutöitä. Näin vältät mahdolliset onnettomuudet ja vahingot, jotka voivat aiheutua kaapelin vahingoittumisesta kaivutyön yhteydessä.

Haluamme varmistaa, että työsi sujuu suunnitellusti ja turvallisesti. Huomioi nämä asiat ennen kaivutöiden aloittamista:

1. Tilaa kaapelinäyttö hyvissä ajoin

Näyttöpalvelun toimitusaika on 3–10 työpäivää tilauksesta. Tilaa maksuttomasta näyttöpalvelusta seuraavien palveluidemme osalta:

  • Sähkökaapelit, Rovaniemen Verkko Oy:n jakelualueella. Lue Ohje kaapeleiden käsittelystä.
  • Sähkökaapelit, Enontekiön Sähkö Oy:n jakelualueella.
  • Valokuitukaapelit, Napapiirin Kuituverkot Oy
  • Kaukolämpöputket, Neve Oy
  • Kaukolämpöputket, Aurora Lämpö Oy

Tilausten vastaanotto: www.kaivulupa.fi tai sähköpostitse johtoselvitys@keypro.fi (24h/vrk)

Pyynnön voi tehdä myös soittamalla 0800 133 544 (arkisin klo 7–17).

  • Vesiverkosto, Napapiirin Vesi Oy:n verkoston sijaintitiedustelut tilataan sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@neve.fi
2. Vältä työsi viivästyminen

Tilattuasi kaapelinäytön, varmista, että se saapuu ennen suunniteltua kaivutyön aloittamisajankohtaa. Näin voit välttää työn viivästymisen ja varmistaa projektisi sujuvan etenemisen.

3. Turvallisuus edellä

Työskentele aina turvallisesti ja varmista, että kaikki tarvittavat turvallisuusmääräykset ja -varusteet ovat käytössä koko toimituksen ajan. Pidä huoli, että työntekijät ovat tietoisia turvallisuusohjeista.