Sisältöön Sivustokartta

Valokuitu on taloyhtiölle kokonaisvaltaisesti kannattava ratkaisu

Taru Lehto hymyilee.Taru Lehto kertoo kiinnostuksen valokuitua kohtaan heränneen taloyhtiössään Neven taloyhtiökampanjan myötä. Tarjous laadukkaista palveluista edulliseen hintaan vakuutti taloyhtiön ja tarjoukseen tartuttiin halulla investoida nykyaikaiseen teknologiaan. Liittymän tilauksen vetovastuu annettiin isännöitsijälle, ja koko prosessi sujui hyvin mutkattomasti.

Lehto kertoo valokuituliittymän asennuksien sujuneen kokonaisuudessaan todella vaivattomasti ja huomaamatta. Liittymän rakentamisesta ei aiheutunut asukkaille juuri minkäänlaista vaivaa. Myös taloyhtiön sisällä tehdyt uudistukset mm. nousukaapelointi, eivät hankaloittaneet asukkaiden elämää, vaan työ suoritettiin melko huomaamattomasti. Lehdon mielestä tiedottaminen valokuituliittymään liittyvien töiden osalta sujui hyvin.

Erinomaista asiakaspalvelua

Huoneistokohtaista kytkentäkäyntiä Lehto kehuu omalta osaltaan erittäin onnistuneeksi. Hän kertoo saaneensa suunnitella yhdessä ammattitaitoisen asentajan kanssa optimaalisen paikan huoneiston datapäätelaitteille.

– Se oli todella helppo ja vaivaton [kytkentäkäynti]. Eikä itse tarvinnut erityisesti osata mitään. Taloyhtiön muut asukkaat ovat myös kiitelleet saamastaan palvelusta kytkentäkäynnillä, Lehto kertoo kehuen asentajalta saamiaan apuja ja neuvoja.

Lehto kertoo laajakaistayhteyksien nopeuksien olleen erinomaiset hänen käyttöönsä.

– Nopeista ja toimintavarmoista laajakaistayhteyksistä oli hyötyä erityisesti keväällä, jolloin pandemian vuoksi etätyöskentely ja etäkoulunkäynti lisääntyi, mainitsee Lehto.

Lehto pitää valokuitua taloyhtiön kannalta kokonaisvaltaisesti kannattavana ratkaisuna. Kokonaisuudessaan hän toteaa olevansa hyvin tyytyväinen Neveltä saamiinsa palveluihin ja asiakaskokemuksensa Nevestä olevan todella positiivinen. Koko taloyhtiö on saanut hyvin laadukasta palvelua koko prosessin aikana.

– Tämänhetkisten kokemusten perusteella voin kyllä suositella, Lehto tiivistää taloyhtiön valokuitupalveluista.

 

Uusimmat artikkelit