Sisältöön Sivustokartta

Sähkön mittarointilomake

Mittauskeskuksen ja liittymiskaapelin asennuksen jälkeen tontille voidaan kytkeä sähköt, kun sähkömittari on asennettu. Kun sähköurakoitsija on hoitanut mittauskeskuksen asentamisen, sähköurakoitsija täyttää ja lähettää mittarointipyynnön meille, minkä jälkeen tulemme asentamaan sähkömittarin.

Ilmoita mittarointilomakkeella myös muista liittymässä tapahtuvista muutoksista:

  • sähkömittarin siirto
  • liittymiskaapeleiden muutokset
  • sähkömittarin sinetöinti
  • mittalaitteen poisto
  • sulakekoon muutokset

Lähetäthän lomakkeen meille hyvissä ajoin, viimeistään 14 vrk ennen toivottua mittarointiajankohtaa.

Täytä lomake huolellisesti ja ilmoita tarkasti tarvittavista toimenpiteistä. Virheellisillä tai puutteellisilla tiedoilla lähetetyt lomakkeet pidentävät käsittely- ja toimitusaikaa. Kohteen tulee olla täysin valmis mittalaitteen asennusta varten, sillä tehtävämme on ainoastaan asentaa kulutusta mittaava mittalaite.

Allekirjoittamalla mittarointipyynnön sähköisesti urakoitsija ottaa vastuun siitä, että työ on tehty sähkölaitteistojen määräysten ja Enontekiön Sähkö Oy:n antamien ohjeiden mukaisesti.

Tämä lomake koskee kiinteistöjä Enontekiön Sähkö Oy:n toiminta-alueella. Lomake allekirjoitetaan sähköisesti. Tätä varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat sähköpostitse kutsun allekirjoittamiseen Visma Sign -palvelussa. Kutsu lähetetään tilaajan sähköpostiosoitteeseen.