Sisältöön Sivustokartta
Poika sohvalla tabletin kanssa

Kodin laajakaista takaa nopean tiedonsiirron

Ota kaikki teho irti valokuituliittymästä ja hanki Kodin laajakaista. Laajakaistan nopeusvaihtoehdot ovat 250–1000 Mb/s. Nopeutemme ovat symmetrisiä, eli niiden lähtö- ja tulonopeus on yhtä suuri.

Käytännössä symmetrisistä yhteyksistä on hyötyä esimerkiksi etätyöläisten videokokouksissa ja myös vapaa-ajan verkko- ja videotapaamisissa. Symmetrisistä yhteyksistä hyötyvät suuria tiedostoja työssään lähettävät ja vastaanottavat ihmiset sekä pelaajat, joiden suoritusta nettiyhteyden aiheuttamat viivytykset eivät haittaa.

VARMISTA LAAJAKAISTAN TOIMINTA LAADUKKAALLA LANGATTOMALLA KOTIVERKOLLA

Vaikka kodin laajakaistayhteys on nopea ja toimintavarma, voi kodin langaton WLAN-verkko toimia huonosti. Älä anna viimeisen heikon lenkin pilata digielämystäsi.

Meiltä löydät myös laadukkaat ja viimeisempien standardien mukaiset wifi-tukiasemat, joilla parannat kotisi verkon kattavuutta. Kun kodin langaton verkko on kunnossa, toimii yhteys yhtä laadukkaasti talon jokaisessa huoneessa.

Genexis Pulse EX600 tukiasemalla jaat valokuituyhteyden laitteisiisi langattomasti yhdellä tai useammalla wifi-tukiasemalla.

Genexis ED500 tukiasema parantaa wifi-verkon kantavuutta. Laite toimii langattomana tukiasemana, VDSL-modeemina ja WAN-päätelaitteena.

HINNOITTELU

Kodin laajakaista 250/250M 37,50 €

250 Mb/s nopeus mahdollistaa jopa 10 laitteen käytön yhtä aikaa. Etätyö ja videokokoukset sujuvat ilman verkkoyhteyden aiheuttamia häiriöitä.

Kodin laajakaista 500/500M 39,50 €

500 Mb/s symmetrisen yhteyden ansiosta pelit toimivat ilman viiveitä ja 4k-elokuvat pyörivät ilman ongelmia.

Kodin laajakaista 1000/1000M 41,50 €

Suurin yhteytemme 1000 Mb/s tyydyttää kaikkien vaativimpienkin käyttäjien tarpeet. Symmetrinen yhteys mahdollistaa erittäin aktiivisen netin käytön ja esimerkiksi 8k-elokuvien häiriöttömän toiston.

 

background image

Näin tilaat Kodin laajakaistan

1. Valokuitu pohjana

Laajakaistamme toimii Neven valokuituverkossa. Varmista, että olet asiakkaamme. Jos et vielä ole, tilaa meiltä valokuituliittymä.

Tilaa valokuituliittymä

2. Valitse sopiva nopeus

Mieti, millaista laajakaistayhteyttä tarvitset, ja valitse tarpeisiisi sopiva palvelu. Nopeilla yhteyksillä saat sujuvia elämyksiä.

Tilaa laajakaista nyt

Tilaa Kodin laajakaista

Usein kysyttyä kodin laajakaistasta