Häiriötiedotteet Kirjaudu assariin
Sisältöön sitemap
Nainen ja lapset katsovat tablettia.

Kanavapaketeilla viihdyt vielä paremmin

Kanavapakettiin voit valita oman mielenkiintosi mukaisia sisältöjä urheilusta draamaan ja katsella sitä, mistä eniten pidät! Kanavapaketit ovat kuukausimaksullisia lisäpalveluita kaapeli-tv-asiakkaillemme.

Jos olet tilaamassa kanavapaketteja ensimmäistä kertaa, lähetä meille yhteydenottopyyntö. Asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä, ja saat meiltä tarvittavat tunnukset.

Kanavapakettien katseluun tarvitset television tai kaapeliverkossa toimivan digiboksin sekä TV-kortin. Kun TV-kortti on linkitetty ja sinulla on tarvittavat tunnukset, voit hallita tilaamiasi paketteja omahallinta.fi-palvelussamme. Voit myös tilata palvelussa lisää kanavapaketteja. Kysy lisää chatissa!

Siirry omahallintaan

LISÄTIETOJA 

Lisätietoa HD-lähetyksistä sekä niihin soveltuvista tv-laitteista osoitteesta www.testatutlaitteet.fi.

 

 

Kanavapaketin tilaus

Kiitos kiinnostuksestasi kanavapaketteja kohtaan! Otamme sinuun yhteyttä ja annamme sinulle tarjouksen valitsemastasi kanavapaketista parhaimpaan hintaan. Samalla saat tunnukset Omahallinta.fi -palveluun, jossa voit hallita kanavapakettitilauksiasi.
Valitse kanavapaketti(Pakollinen)
Onko käytössäsi jo TV-kortti?(Pakollinen)
Tarvitsetko kortinlukijan?(Pakollinen)

Kanavapaketit

Formula autot radalla Monacossa.
Formula 1 kausi V premium -palvelussa
VPremium Logo Vert RGB neg

V premium

V premium täyttää kaikkien toiveet! Urheilun ystäville on tarjolla Formula 1, maailman parhaat jääkiekko- ja jalkapalloliigat, amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga, golfia ja talviurheilua. Viihdetarjonnasta löytyvät uutuuselokuvia pursuavat elokuvakanavat, laadukkaita ja palkittuja dokumentteja esittävät Viasat Worldin dokumenttikanavat, Disneyn lastenkanavat Elisa Viihde Viaplayn sisällöt.

Katso urheilukesän 2023 tarjonta

Tilaa V Premium hintaan 49,95 €/kk
Chaos walking sarjan näyttelijöiden kasvokuvat
Chaos Walking elokuva V series & film palvelussa
VSeriesFilm Logo Hori RGB neg

V series & film

V series & film / V film on sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketti sisältää 4 eri teemoihin keskittyvää elokuvakanavaa, joilta näet ensi-iltaelokuvien lisäksi myös eniten uusia ja palkittuja elokuvia Hollywoodista ja pohjoismaista. Paketissa on mukana myös Viasat Worldin dokumenttikanavat, iki-ihanat Disneyn lastenkanavat ja Elisa Viihde Viaplayn sisällöt.

Tilaa V series & film hintaan 12,95 €/kk
C More jalkapalloilija Erling Haland hyökkää.
Mestareiden liiga C More Total+ -palvelussa
C More Total+ -logo.

C More Total+

C More Total+ tarjoaa kaikista kattavimman paketin niin viihteen kuin urheilunkin ystävälle. Saat nautittavaksesi koukuttavia kansainvälisiä ja kotimaisia sarjoja, realitya, suosikkiohjelmia, laajan kattauksen huippu-urheilua ja kaikki Liiga-ottelut lisämateriaaleineen. Hanki koko elämyskirjo yhdessä paketissa.

Tilaa C More Total+ hintaan 44,95 €/kk
C Moren Talking Heads -sarjan henkilöiden rintakuvia.
Talking Heads C More Totalissa
C More Total pakettilogo.

C More Total

Urheilun ja viihteen kattava paketti koko perheelle! Tarjolla ovat sekä kotimaiset että kansainväliset suosikkisarjat ja elokuvat. Lastenohjelmat esitetään aina joko suomeksi puhuttuna tai tekstitettynä. C More Total tarjoaa myös suomalaisten suosikkiurheilun ympäri vuoden.

Tilaa C More Total hintaan 34,95 €/kk
C Moren kanavan Rovanperä ja kaksi muuta rallikuskia rinnakkain.
Rallin MM-sarja C More Sportissa
C More Sport pakettilogo.

C More Sport

Penkkiurheilijan unelma! Koe jännittävimmät urheiluhetket kotisohvallasi. Tällä superpaketilla nautit urheilusarjoista ympäri vuoden. Jalkapallon Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan lisäksi tarjolla on formuloita, mestaruusrallia, jääkiekkoa, tennistä ja paljon muuta.

Tilaa C More Sport hintaan 29,95 €/kk
C Moren Kingdom-sarjan henkilöitä.
Kingdom-sarja C Moressa
C More pakettilogo

C More

Monipuolinen kattaus uutuuselokuvia, kansainvälisiä ja pohjoismaisia sarjoja, paljon lastenohjelmia ja urheilua. Koukuttavien draamasarjojen ja hupaisien komedioiden lisäksi näet kanavalta kotimaiset suosikit ja C Moren alkuperäissarjat.

Tilaa C More hintaan 9,95 €/kk
Nuori nainen katsoo tv:tä ja syö popcornia.

Valitse kaikista kiinnostavimmat sisällöt kanavamixiin!

Katso sitä mitä haluat! Laajasta valikoimasta voit poimia juuri sinua kiinnostavat sisällöt. Tilatessasi saat tunnukset Omahallintaan, jossa voit vaihtaa valintaasi vaikka joka kuukausi. Valikoimassa on sisältöä, joka kiehtoo kaikenikäisiä katsojia: urheilua, elokuvia, dokumentteja, realityä, lastenohjelmia, uutisia, kielikanavia ja paljon muuta.

Valitse 3 suosikkikanavaasi ja tilaa

Mix 3 hintaan 6,95€/kk

Tilaa 3 suosikkiasi

Valitse 5 suosikkikanavaasi ja tilaa

Mix 5 hintaan 9,95€/kk

Tilaa 5 suosikkiasi

Valitse 8 suosikkikanavaasi ja tilaa

Mix 8 hintaan 15,95€/kk

Tilaa 8 suosikkiasi

Lisätietoja ja ohjeita

Näin aloitat maksukanavien katselun

Lue ohje

Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun aktivointi

Lue ohje

C More -suoratoistopalvelun aktivointi

Lue ohje