Sisältöön Sivustokartta
lehtikuva

Vertaile kaukolämpötuotteita

Kaukolämmön käytön kokonaishinta muodostuu kiinteästä maksusta (€/vuosi) ja energiamaksuista (c/kWh).

Rovaniemen ja Muurolan alueella valittavanasi on neljä vaihtoehtoa, jotka ottavat huomioon energiatehokkuuden, rinnakkaislämmitykset ja lämpölaskun kuukausikohtaisen vaihtelun vuodenaikojen mukaisesti. Ensimmäiseksi kaukolämpötuotteeksi suosittelemme Tyyniä tai Vihreää lähilämpöä.

Kolarissa, Ylläsjärvellä ja Savukoskella voit valita Tyynin ja Vihreän Lähilämmön väliltä.

Siirry vertailemaan tuotteita

TYYNI – TASAISEMPIA KUUKAUSILASKUJA

Tyyni on perustuote vakautta arvostavalle lämmittäjälle, sillä se pienentää kuukausitasolla kaukolämpölaskujen euromääräistä vaihtelua. Sopimuksen kiinteä maksu ja alhaisempi energiamaksu on mitoitettu siten, että talven leutous, kylmyys tai rakennuksesi energiatehokkuus ovat vähemmän määrääviä tekijöitä kuukausittaisessa lämpölaskussa.

UUSIUTUVA LÄHILÄMPÖ – HIILIDIOKSIDIVAPAA KAUKOLÄMPÖTUOTE

Uusiutuvilla polttoaineilla tuotettua lämpöä, jonka avulla pienennät helposti omaa hiilijalanjälkeäsi. Hinnoittelu perustuu mitattuun lämmönkulutukseen, jonka arvonlisäveroton hinta on megawattitunnilta vain 99 senttiä korkeampi kuin Tyyni-kaukolämpötuotteen.  Tutustu Uusiutuvaan lähilämpöön

VALPAS – KUSTANNUSHYÖTYJÄ ENERGIATEHOKKUUDESTA

Energiatehokkuuteen kannustava Valpas on tarkkaavaisen kaukolämpöasiakkaan valinta. Lämpölaskujen summat vaihtelevat, koska Valpas on muita vaihtoehtoja enemmän sidoksissa kuukauden keskilämpötilaan. Alhaisempi kiinteä maksu mahdollistaa leudon talven sattuessa tilaisuuden säästää lämpölaskussa.

Valppaan hinnoittelu ottaa myös huomioon rakentamisessa käytetyt energiatehokkaat ratkaisut tai uudiskohteen investoinnit. Valpas on hyvä valinta myös, jos käytössä on useita lämmönlähteitä (esim. varaava takka tai aurinkokeräin). Valpas-hinta on voimassa vuoden kerrallaan. Tuotetta ei voi vaihtaa kesken sopimuskauden. Valpas-kaukolämpötuote on saatavilla Rovaniemen ja Muurolan alueilla.

SUPERVALPAS – HYBRIDILÄMMITTÄJÄLLE

SuperValpas on erityisesti useita vaihtoehtoisia lämmitysmuotoja käyttävän kaukolämpöasiakkaan valinta. Alhainen kiinteä maksu ja kausihinnoiteltu energiamaksu tukevat vapautta valita useiden lämmitysmuotojen väliltä kuhunkin tilanteeseen ja vuodenaikaan sopivasti. SuperValpas-hinta on voimassa vuoden kerrallaan. Tuotetta ei voi vaihtaa kesken sopimuskauden. SuperValpas-kaukolämpötuote on saatavilla Rovaniemen ja Muurolan alueilla.

Huomioithan, että laskurin kiinteän maksun hinnoittelu on sopimus- tai laskutusvesivirtaan perustuva. 

Vertaile tuotteita

HINNOITTELU

Kaukolämmön hinnoittelu vaihtelee kunnittain ja valitsemasi kaukolämpötuotteen mukaisesti.

Jos valitset kaukolämpötuotteeksi Valppaan tai Supervalppaan, energiamaksun kesäaika on 1.4.–31.10. ja talviaika 1.11.–31.3.

Kotisi kaukolämmön kulutusta voit seurata Assarissa.

Kaukolämpötuotteiden vertailu

Valitse alue
Hidden

Yhteydenottopyyntöni kaukolämpötuotteeseeni liittyen

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin tarkistamme sinun kiinteistöösi sopivan ja edullisimman kaukolämpötuotteen.

Usein kysyttyä