Sisältöön Sivustokartta
Huurteinen männynkäpy.

Neve auttaa asiakkaitaan säästämään energiaa

Haluamme auttaa asiakkaitamme säästämään energiaa arkisten ja helppojen valintojen avulla. Neven asiakaspalveluhenkilöstö on koulutettu neuvomaan tavanomaisissa sähkön- ja vedenkulutus- sekä lämmitysasioissa.

Puhelin: 016 331 6500

Sähköposti: asiakaspalvelu@neve.fi

ASSARI ON AVAIN KULUTUSTIETOIHISI

Neven asiakkaana näet sähkön, kaukolämmön ja veden kulutustiedot kätevästi yhdestä paikasta. Rekisteröidy sähköiseen asiointipalveluumme Assariin, ja pysyt ajan tasalla kulutuksestasi. Siellä voit myös ilmoittaa näppärästi vesimittarisi lukeman.

 

Siirry Assariin

OLEMME MUKANA VALTAKUNNALLISESSA ENERGIANSÄÄSTÖSOPIMUKSESSA

Energiatehokkuussopimukset ovat tärkeä osa Suomen energia- ja ilmastostrategiaa ja ensisijainen keino edistää energian tehokasta käyttöä Suomessa.

Neve on mukana valtakunnallisessa energiatehokkuussopimuksessa Energiantuotannon ja Energiapalveluiden energiatehokkuussopimuksilla. Energiatehokkuussopimukset kattavat Neven toiminnasta energiantuotannon, vesiliiketoiminnan sekä kaukolämmön ja sähkön jakelun.

 

Lue lisää energiatehokkuussopimuksista.

Säästä kaukolämmöllä

Huolehtimalla kaukolämpöjärjestelmäsi kunnosta ja asetuksista, säästät lämmityskustannuksissa. Lue oppaastamme parhaat vinkit!

Lue säästövinkit

Anna palautetta

Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti ja kuulla, millaisia toiveita asiakkaillamme on. Kerro meille palautetta verkkosivuista tai palveluistamme. Voit myös jättää yleistä palautetta Neve Oy:n toiminnasta.