Sisältöön Sivustokartta
Tabletti ja puhelin lasten käsissä.

Taloyhtiön laajakaista varmistaa nopean nettiyhteyden

Neven netillä etätyöt sujuvat häiriöttä ja vauhtia riittää viihteeseen sekä tehokkaaseen pelaamiseen!

Hinnat ovat voimassa ennalta määritetyissä Rovaniemellä sijaitsevissa taloyhtiöissä, joissa on voimassa oleva sopimus Napapiirin Kuituverkot Oy:n valokuituliittymällä.

Valitse netillesi tarpeisiisi sopiva nopeus ja kytkemme yhteyden puolestasi.  Valokuitupäätelaite on Neven omistama ja asukkaalle täysin huoltovapaa.

Huomaathan, että taloyhtiön tilaama valokuituliittymä ja -yhteys eivät vaikuta asukkaan mahdollisiin sopimuksiin muiden operaattoreiden kanssa. Asukkaan täytyy huolehtia omatoimisesti näiden irtisanomisesta näin halutessaan.

 

taloyhtiössäsi on jo Neven valokuituliittymä

Tilaa laajakaista kotiisi valitsemallasi nopeudella

taloyhtiössä on jo NeveN laajakaista perusnopeudella ja haluat nopeamman nettiyhteyden

Tilaa laajakaistan nopeudennosto

Operaattorina toimii Napapiirin Kuituverkot Oy.

 

 

Langattomuus tuo vapautta

Valokuidun ikoni valkoinen.

Tilaa laadukas langaton reititin helposti meiltä! Genexis EX600 WiFi 6 -tukiasema on viimeisimpien standardien mukainen langaton reititin, johon saat meiltä kaupan päälle automaattiset päivitykset, takuun ja etätuen. Voit halutessasi vuokrata tukiaseman meiltä kuukausimaksulla tai tilata sen itsellesi omaksi.

Jos kotisi huoneiden sijoittelu ja rakenteet heikentävät langattoman verkon kestävyyttä, voit tilata kerralla useamman tukiaseman ja luoda kotiisi entistä kantavamman Mesh-verkon.

Turvalliset yhdeydet kodin kaikille laitteille varmistaa F-Secure. Kauttamme voit tilata suojauksen yhdelle tai useammalle laitteelle.

Mitä katsottaisiin tänään TV:stä?

Valokuidun ikoni valkoinen.

Tilaa kaapelitelevisioosi lisää kanavia makusi mukaan! Kanavapakettivalikoimastamme löytyy viihdyttävää katsottavaa jokaiselle. Tarjolla on elämyksiä jännittävistä urheiluhetkistä parhaimpiin elokuviin ja kiehtoviin luonto-ohjelmiin.

Maksukanavien katselua varten tarvitset meiltä TV-kortin. Voit tilata sen sähköisesti alla olevalla lomakkeella tai asiakaspalvelustamme.

Huomaathan, että voidaksesi lisätä TV-kortin televisioosi saatat tarvita myös TV-kortinlukijan. Jo TV-kortilla saat kaapelitelevisioosi useita lisäkanavia ja kuukausittain vaihtuvan bonuskanavan.