Sisältöön Sivustokartta

Tilaa kotiisi Rovaniemen nopein valokuitunetti

Työskentelyä toimistolla

Neven valokuitunetti on

  • Toimintavarma, heipat pätkimiselle!
  • Aidosti nopea
  • 100 % lappilainen

Kaikki valmiiksi asennettuna – helppoa!

Sisältää valokuituliittymän käyttövalmiina. Operaattorina toimii paikallinen Neve. Valokuitupäätelaite on Neven omistuksessa, johon hoidamme ajantasaiset päivitykset etänä. 

Lisäksi kattavat viihdepalvelut

Samalla liittymällä saat myös kaapeli-tv-palvelun, jota täydennät helposti laadukkailla viihdepalveluilla. Katsottavaa löytyy koko perheelle!

Tutustu kattavaan kanavapakettivalikoimaamme.

Muista myös tietoturva

F-Secure on maailmanlaajuisesti palkittua tietoturvaohjelma, jonka saat nyt tietokone- ja mobiililaitteidesi turvaksi myös meiltä! Suojaat kaikki kotisi digilaitteet yhdellä palvelulla.

Lue lisää tietoturvapalvelustamme 

Liittymä ja palvelut laskutetaan vasta kun liittymä on rakennettu ja palvelut käytettävissäsi. Jos sinulla on määräaikainen sopimus nykyisen operaattorisi kanssa, liittymä voidaan silti rakentaa ja toimittaa sinulle jo nyt ja palvelut kytkeä käyttöösi myöhemmin. Näin vältyt päällekkäisiltä sopimuksilta. Saat vahvistuksen sähköpostiisi kun tilaus on siirtynyt käsittelyyn. Otamme yhteyttä kun liittymäsi on valmis toimitettavaksi, jonka jälkeen asentajamme sopii kanssasi ajan palveluiden kytkennälle.

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin valokuidusta.

Vaihe 1 / 4

Sopimus valokuituliittymästä

Sopimus valokuituliittymästä ja -palveluista omakotitaloon.

Täyttämällä tietosi tähän sopimuslomakkeeseen ja allekirjoittamalla sen sähköisesti, tilaat kotiisi valokuituliittymän. Sopimus allekirjoitetaan sähköisesti lomakkeen lopussa. Allekirjoitusta varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Jos rakentaminen alueella ei toteudu, sopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukautta sen allekirjoittamisesta. 

Henkilötiedot

Allekirjoitettu kappale lomakkeesta tallennetaan Visma Sign- palveluun 30 päivän ajaksi. Jos rekisteröidyt palveluun, voit noutaa sen myöhemmin itsellesi.