Sisältöön Sivustokartta

18.07. – 18.07.2024

Keskeytys kaukolämmön jakelussa – Pyhätunturi
Neven toimisto

Tunnetko, että osaamisesi pääsisi meillä loistamaan?

Henkilöstölupauksemme mukaisesti haluamme olla pohjoisen alueen halutuin työpaikka. Vahvuutemme on ammattitaitoisessa ja osaavassa henkilöstössä. Kannustamme ja tuemme henkilöstöä ammatillisessa kehittymisessä sekä kasvussa. Jätä meille avoin hakemus ja kerro lisää itsestäsi sekä osaamisestasi.

Katso avoimet työpaikat
VihreaLahilampo

Tutustu Uusiutuvaan lähilämpöön

Uusiutuvista polttoaineista tuotettu Neven Uusiutuva lähilämpö on helppo teko ympäristön puolesta.  Uusiutuva lähilämpö on kaukolämmön hiilineutraali lisätuote, jonka voivat tilata niin Neven kuin Aurora Lämmönkin asiakkaat. 

Uusiutuva lähilämpö

Haluatko tuottaa itse sähkösi?

sähkö ikoni valkoinen

Oletko kiinnostunut tuottamaan kuluttamasi sähkön itse? Voit ryhtyä sähkön mikro- tai pientuottajaksi hankkimalla aurinkopaneelit tai tuulivoimalan. Mikrotuotannolla tarkoitetaan kiinteistön sähköverkkoon liitettyä sähköntuotantolaitteistoa, kuten aurinkopaneeliryhmää tai pientä tuulivoimalaa. Sähkön pientuotannossa käytetään suurempaa tuotantolaitteistoa, kuten useita kymmeniä metrejä korkeaa tuulivoimalaa tai rakennuksen peittävää aurinkovoimalaa.

Lue lisää sähkön pientuotannosta

Toimimme pohjoista luontoa säästäen

Neve vastuullisuus vihr

Arktinen ja herkkä, puhdas ympäristömme on meille Nevellä mittaamattoman arvokas asia. Haluamme osaltamme olla varmistamassa, että pohjoinen elämä on mahdollinen myös tuleville sukupolville. Siksi ympäristöarvot ja kiertotalousajattelu ovat ohjanneet toimintaamme vahvasti jo vuosien ajan. Pyrimme huomioimaan ympäristön edun toiminnassamme joka vuosi entistä paremmin.

Lue lisää vastuullisuudesta