Sisältöön Sivustokartta

Varmista alueellesi valokuitu ja tilaa liittymä nyt!

Nyt teillä on mahdollisuus tilata valokuituliittymä ja varmistaa kotiinne laadukkaat laajakaista-, tv- ja viihdepalvelut! Valokuituverkon rakentaminen toteutuu, kun saamme alueelta riittävästi tilauksia. Mikäli valokuituliittymäsopimuksia ei palaudu riittävää määrää, rakentaminen alueella ei toteudu ja sopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukauden kuluttua sen allekirjoittamisesta. Operaattorina toimii rovaniemeläinen Napapiirin Kuituverkot Oy. Valokuitukaapeli tuodaan kiinteistöön saakka ja palvelut toimitetaan käyttövalmiina.

Neve kotitalouksien kuvitus

Mikä on valokuitu?

Valokuidulla saadaan tuotettua vakaa internetyhteys, jossa kaista ei ruuhkaannu. Kaikki kodin tietokoneet, tabletit, TV:t ja mobiililaitteet voivat käyttää yhteyttä sujuvasti samaan aikaan, ilman turhaa odottelua. Maahan kaivettu valokuitukaapeli ei ole altis sääilmiöille. Valokuitu on kestävä sijoitus, sillä modernit tietoliikenneyhteydet nostavat kotisi arvoa.

Tilaa liittymä ja sinulle sopivat palvelut

  • Valokuituliittymän hinta on 845 €
  • Aidosti nopea valokuitulaajakaista alkaen 37,50 €/kk (250/250 M)
  • Kaapeli-tv-palvelu vain 8,95 €/kk. Sisältää n. 30 kpl peruskanavia.
  • Palvelun kuukausihintaan kuuluvien peruskanavien lisäksi voit täydentää tv-palvelusi sisältöä kuukausimaksullisilla kanavapaketeilla. Katselua varten tarvitset TV-kortin, jonka voit tilata jo valokuituliittymän tilauksen yhteydessä. Tutustu kattavaan kanavapakettivalikoimaamme.

Tilaa liittymä omakotitaloon >>

Sopimus raukeaa 24 kk:n kuluttua, mikäli rakentaminen ei toteudukaan. Kun kaivat itse tontin osuuden, saat -150€ alennuksen liittymähintaan. Aloitathan tontin kaivuun viimeistään silloin kun saat meiltä ilmoituksen, että aloitamme rakennustyöt kadullasi. Operaattorina toimii rovaniemeläinen Napapiirin Kuituverkot Oy. Laskutamme valokuituliittymäsi vasta, kun se on toimitettu. Jos sinulla on määräaikainen sopimus nykyisen operaattorisi kanssa, liittymä voidaan silti rakentaa ja kytkeä palvelut käyttöösi myöhemmin. Näin vältyt päällekkäisiltä sopimuksilta.

Lue usein kysytyt kysymykset valokuituliittymän hankinnasta.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Autamme mielellämme! Voit asioida vaivattomasti chat-palvelussamme.

Lue lisää valokuidusta

Valokuitutilaus Tapionniemi

Vaihe 1 / 5

Sopimus valokuituliittymästä

Sopimus valokuituliittymästä ja -palveluista omakotitaloon.

Täyttämällä tietosi tähän sopimuslomakkeeseen ja allekirjoittamalla sen sähköisesti, tilaat kotiisi valokuituliittymän. Sopimus allekirjoitetaan sähköisesti lomakkeen lopussa. Allekirjoitusta varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Jos rakentaminen alueella ei toteudu, sopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukautta sen allekirjoittamisesta. 

Henkilötiedot

Allekirjoitettu kappale lomakkeesta tallennetaan Visma Sign- palveluun 30 päivän ajaksi. Jos rekisteröidyt palveluun, voit noutaa sen myöhemmin itsellesi.