Sisältöön Sivustokartta

Aidosti nopea ja lappilainen laajakaistayhteys pian saatavilla Kolariin

Tilaa oma valokuituliittymäsi ja haluamasi palvelut, niin varmistat nopeat sekä toimintavarmat yhteydet. 

Lappilainen valokuitu e1703244183306

 

Valokuitu tuo internetyhteyden, jossa kaista ei ruuhkaannu. Kaikki talouden tietokoneet, tabletit, TV:t ja mobiililaitteet voivat käyttää yhteyttä sujuvasti samaan aikaan. Valokuituliittymän lisäksi saat meiltä  laajakaista-, viihde- ja tietoturvapalvelut. Operaattorina toimii lappilainen Napapiirin Kuituverkot Oy.

Häiriötön yhteys ja laadukkaat palvelut kotiisi

• Valokuituliittymän hinta jaksotettuna 14 €/kk** tai kertamaksulla 845 €
• Kun kaivat itse tontin osuuden, saat -150 € alennuksen liittymähintaan (Edellyttää, että liittymä maksetaan kertamaksuna.)
• Aidosti nopea valokuitulaajakaista alkaen 37,50 €/kk (250/250 M)
• TV-palvelu alk. 5,95 €/kk: Netin kautta toimiva kodin viihdekeskus, joka sisältää n. 30 peruskanavaa edulliseen kuukausihintaan.

Paikallisena yhteyshenkilönäsi toimii Esa Nordberg, p. 040 590 64 43

Sisältää valokuituliittymän käyttövalmiina. Valokuitupäätelaite on Neven, johon tarjoamme aina automaattiset laitepäivitykset ja parhaan tuen. **Liittymismaksu 14 €/kk + asennus 0 €. Sopimus on määräaikainen 65 kk. Sopimuskauden kokonaishinta 910 €.

Liittymähinta sisältää enintään 30 metriä tilaajakaapelin rakentamista tontilla. Laskutamme valokuituliittymäsi vasta kun se on toimitettu. Palveluiden laskutus alkaa vasta kun ne ovat sinulla käytettävissä. Jos sinulla on määräaikainen sopimus nykyisen operaattorisi kanssa, liittymä voidaan silti rakentaa ja kytkeä palvelut käyttöösi myöhemmin sovittuna ajankohtana. Näin vältyt päällekkäisiltä sopimuksilta. Operaattorina toimii rovaniemeläinen Napapiirin Kuituverkot Oy.

 

Tilaa valokuitu

Alueiden rakentamistilanteet

Alueet 1, 2 ja 3: Alueiden suunnittelu on käynnissä. Varsinaiset rakentamistyöt alkavat keväällä 2024 ja liittymien käyttöönotot alkavat kesällä 2024.

Alue 4: Alueelta kartoitetaan edelleen kiinnostuneiden määrää ja mahdolliset rakentamispäätökset tehdään sen mukaan. Sopimuksia tehty tällä hetkellä 26 kpl. Tilausaikaa on 31.1.2024. Mahdollinen tukihakemus tehdään 29.2.2024.

Alla olevasta kartasta näet myyntialueet Kolarissa:

Karttakuva Kolarin valokuituverkon alueesta

Valokuitu on kestävä sijoitus myös taloyhtiöön

Laajakaistayhteyttä ei tarvitse jakaa taloyhtiössäkään, joten kaistaa riittää jokaiselle käyttäjälle ilman turhaa lataamista ja odottelua. Ota asia puheeksi taloyhtiössäsi ja pyydä tarjous!

  • Taloyhtiön valokuituliittymä alkaen 955 €

Jätä yhteydenottopyyntö >>

Otamme sinuun pian yhteyttä!

Lue lisää taloyhtiön valokuidusta

Turvaa liiketoimintasi vakaalla yhteydellä

Valokuitu takaa aidosti nopeat ja vakaat yhteydet yrityksesi tietoliikenteeseen. Asiantuntijamme suunnittelevat käyttötarpeeseesi sopivan palvelukokonaisuuden.

  • Yrityksen valokuituliittymä alkaen 1 187,90 € (alv. 0%)
  • Laajakaistapalvelu esim. Yritys M 250  95 €/kk (alv. 0%)

Jätä yhteydenottopyyntö tästä >>  

Otamme sinuun pian yhteyttä!

Havainnekuva valokuituverkon toiminnasta toimitiloissa

Jäikö jokin askarruttamaan?

Paikallisena yhteyshenkilönäsi toimii Esa Nordberg, p. 040 590 64 43

Valokuituliittymätilaus Kolari

Vaihe 1 / 4

Sopimus valokuituliittymästä

Sopimus valokuituliittymästä ja -palveluista omakotitaloon.

Täyttämällä tietosi tähän sopimuslomakkeeseen ja allekirjoittamalla sen sähköisesti, tilaat kotiisi valokuituliittymän. Sopimus allekirjoitetaan sähköisesti lomakkeen lopussa. Allekirjoitusta varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Jos rakentaminen alueella ei toteudu, sopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukautta sen allekirjoittamisesta. 

Henkilötiedot

Allekirjoitettu kappale lomakkeesta tallennetaan Visma Sign- palveluun 30 päivän ajaksi. Jos rekisteröidyt palveluun, voit noutaa sen myöhemmin itsellesi.