Sisältöön Sivustokartta
mies katsoo tablettia hiukset hulmuten

Lappilainen Neve tuo valokuidun Utsuvaaraan

Valokuitu takaa varman ja aidosti nopean nettiyhteyden. Nopeuteen ei vaikuta käyttäjien määrä eikä sää. Se toimii aina luvatulla nopeudella ja on myös ympäristöystävällinen, koska se on energiatehokkuudeltaan ylivoimainen. Valokuituliittymä on hyvä sijoitus, sillä se nostaa aina myös kiinteistön arvoa.

Vakaan valokuituyhteyden kautta hoituvat niin etätyöt, verkkokokoukset kuin pelaaminen ja striimaaminen. Ja vieläpä kaikki samaan aikaan!

Karttakuva valokuidun myyntialueesta Utsuvaarassa

Sijoita sinäkin aidosti lappilaiseen valokuituun!

  • Liittymismaksu 3000 €
  • Netti 1G nopeudella hintaan 41,50 €/kk
  • TV-palvelu alk. 5,95 €/kk

Operaattorina toimii Napapiirin Kuituverkot Oy.

Tilaa valokuitu

Valokuitupäätelaite on Neven, johon tarjoamme aina automaattiset laitepäivitykset ja parhaan tuen. Liittymähinta sisältää enintään 30 metriä tilaajakaapelin rakentamista tontilla. Laskutamme valokuituliittymäsi vasta, kun se on toimitettu. Palveluiden laskutus alkaa vasta, kun ne ovat sinulla käytettävissä. Jos sinulla on määräaikainen sopimus nykyisen operaattorisi kanssa, liittymä voidaan silti rakentaa ja kytkeä palvelut käyttöösi myöhemmin sovittuna ajankohtana. Näin vältyt päällekkäisiltä sopimuksilta.

Annamme mielellämme lisätietoja

Paikallisena yhteyshenkilönämme toimii Janne Pasma, p. +358 400 833 354.

Jannelta saat myös tarjouksen, mikäli kiinteistösi sisäverkko kaipaa päivitystä.

 

Lue lisää Neven valokuidusta

Valokuitutilaus Utsuvaara

Sopimus valokuituliittymästä ja -palveluista omakotitaloon.

Täyttämällä tietosi tähän sopimuslomakkeeseen ja allekirjoittamalla sen sähköisesti, tilaat kotiisi valokuituliittymän. Sopimus allekirjoitetaan sähköisesti lomakkeen lopussa. Allekirjoitusta varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Jos rakentaminen alueella ei toteudu, sopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukautta sen allekirjoittamisesta.

Henkilötiedot

Allekirjoitettu kappale lomakkeesta tallennetaan Visma Sign- palveluun 30 päivän ajaksi. Jos rekisteröidyt palveluun, voit noutaa sen myöhemmin itsellesi.

Kiinteistön tiedot

Liittymät ja palvelut

Valokuituliittymä
Laajakaista- ja tv-palvelut
PP slash KK slash VVVV
WiFi-tukiasema langatonta nettiä varten. Laite: Genexis EX600 WiFi 6 (AX-standardi)
WiFi -tukiasema laitevuokralla

Sopimus on voimassa toistaiseksi. Laitevuokran kuukausiveloitus päättyy kun laite palautetaan Neven asiakaspalveluun. 

Tietoturvapalvelut

Laskutus alkaa kun valokuituliittymä on rakennettu ja palvelut on asennettu käyttövalmiiksi kiinteistössäsi. Jos rakentaminen alueella ei toteudu, sopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukautta sen allekirjoittamisesta. Kaikki hinnat sis. alv. 24 %.