Sisältöön Sivustokartta

Täydennä valokuituliittymäsi huippulaadukkailla netti- ja viihdepalveluilla

Aidosti nopealla laajakaistapalvelullamme varmistat, että etätyöt, nettipelit ja suoratoistopalvelut toimivat yhtäaikaa sujuvasti – ilman ruuhkaa ja odottelua! Netin nopeusvaihtoehdot ovat 250-1000 Mbps. Nopeutemme ovat symmetrisiä, jolloin niiden lähtö- ja tulonopeus on yhtä nopea. Meiltä löydät myös laadukkaat wi-fi tukiasemat, joilla parannat kotisi verkon kattavuutta. Kun kodin langaton verkko on kunnossa, toimii yhteys yhtä laadukkaasti talon jokaisessa huoneessa.

Kaapelitelevisiopalvelumme kuukausihintaan kuuluu n. 30 kpl peruskanavia. Kanavatarjontaa voi laajentaa hankkimalla TV-kortin, joilla saat lisäkanavia ja kuukausittain vaihtuvan bonuskanavan. Runsaasta kanavapakettivalikoimastamme kokoat itsellesi ja perheellesi sopivan kokonaisuuden viihdettä.

 

  • Aidosti nopea netti alkaen 250/250 Mbps alk. 37,50 €/kk *)
  • Kaapelitelevisiopalvelu HD-laadulla 8,95 €/kk (n. 30 kpl peruskanavia)
  • Kattavat viihdepalvelut ja kanavavalikoima: Tutustu kanavapakettivalikoimaan
  • Operaattorina toimii paikallinen Neve

Tilaa omat palvelusi helposti tästä >>

*) Jos sinulla on määräaikainen sopimus nykyisen operaattorisi kanssa, palvelut voidaan kytkeä käyttöösi myöhemmin. Näin vältyt päällekkäisiltä sopimuksilta. Asentajamme sopii kanssasi ajan palveluiden kytkennälle.

Muista myös tietoturva

F-Secure on maailmanlaajuisesti palkittua tietoturvaohjelma, jonka saat nyt tietokone- ja mobiililaitteidesi turvaksi myös meiltä! Suojaat kaikki kotisi digilaitteet yhdellä palvelulla.

  • F-Secure TOTAL 1 – tietoturva 1:lle laitteelle 3,90 €/kk
  • F-Secure TOTAL 3 – tietoturva 3:lle laitteelle 7,90 €/kk (Saat ensimmäiset 6kk -50%)
  • F-Secure TOTAL 5 – tietoturva 5:lle laitteelle 9,90 €/kk (Saat ensimmäiset 6kk -50%)

Käyttöönotto on helppoa

Asiantuntevat asentajamme auttavat sinua liittymän käyttöönotossa sekä opastavat sinua palveluidemme käyttöön. Huolehdimme loppuun asti, että palvelut ovat heti käytettävissäsi.

Jäikö jokin mietityttämään?

Autamme mielellämme! Voit kysyä lisätietoja tai jättää soittopyynnön palveluneuvojillemme vaivattomasti chat-palvelussamme.

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin valokuidusta.

Lue lisää valokuidusta

Tilaa palvelut

Palvelusopimus laajakaista- ja viihdepalveluista omakotitaloon

Täyttämällä tietosi tähän sopimuslomakkeeseen ja allekirjoittamalla sen sähköisesti, tilaat valitsemasi palvelut valokuituliittymääsi. Sopimus allekirjoitetaan sähköisesti lomakkeen lopussa. Allekirjoitusta varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. 

Henkilötiedot

Allekirjoitettu kappale lomakkeesta tallennetaan Visma Sign- palveluun 30 päivän ajaksi. Jos rekisteröidyt palveluun, voit noutaa sen myöhemmin itsellesi.

Kiinteistön tiedot

Palvelut

Laajakaista
Kaapeli-tv-palvelut
PP slash KK slash VVVV

Tutustu kanaviin ja kanavapaketteihimme!

WiFi-tukiasema langatonta nettiä varten. Laite: Genexis EX600 WiFi 6 (AX-standardi)
WiFi -tukiasema laitevuokralla

*) Sopimus on voimassa toistaiseksi. Laitevuokran kuukausiveloitus päättyy kun laite palautetaan Neven asiakaspalveluun. 

Turvapalvelut