Sisältöön Sivustokartta
Mies katsoo tablettia.

Tilaa oma valokuituliittymäsi ja haluamasi palvelut, niin varmistat nopeat sekä toimintavarmat yhteydet kotiin, mökille tai yritykseesi.  

800 559 Neve yritysten kuvitus

Valokuitu tuo internetyhteyden, jossa kaista ei ruuhkaannu. Kaikki talouden tietokoneet, tabletit, TV:t ja mobiililaitteet voivat käyttää yhteyttä sujuvasti samaan aikaan. Valokuituliittymän lisäksi saat meiltä  laajakaista-, viihde- ja tietoturvapalvelut. Operaattorina toimii lappilainen Napapiirin Kuituverkot Oy.

Häiriötön yhteys ja laadukkaat palvelut kotiisi

  • Valokuituliittymä 10.1.2024 mennessä hintaan 595 €
  • Valokuituliittymä 10.1.2024 jälkeen hintaan 845 €
  • Kun kaivat itse tontin osuuden, saat -150 € alennuksen liittymähintaan
  • Aidosti nopea valokuitulaajakaista alkaen 37,50 €/kk (250/250 M)
  • TV-palvelu HD laadulla  8,95 €/kk

Tilaa valokuituliittymä kotiin tai mökille

Liittymähinta sisältää enintään 30 metriä tilaajakaapelin rakentamista tontilla. Laskutamme valokuituliittymäsi vasta kun se on toimitettu. Palveluiden laskutus alkaa vasta kun ne ovat sinulla käytettävissä. Jos sinulla on määräaikainen sopimus nykyisen operaattorisi kanssa, liittymä voidaan silti rakentaa ja kytkeä palvelut käyttöösi myöhemmin sovittuna ajankohtana. Näin vältyt päällekkäisiltä sopimuksilta. Operaattorina toimii rovaniemeläinen Napapiirin Kuituverkot Oy.

Valokuitu on kestävä sijoitus myös taloyhtiöön

Laajakaistayhteyttä ei tarvitse jakaa taloyhtiössäkään, joten kaistaa riittää jokaiselle käyttäjälle ilman turhaa lataamista ja odottelua. Ota asia puheeksi taloyhtiössäsi ja pyydä tarjous!

  • Taloyhtiön valokuituliittymä alkaen 955 €

Jätä yhteydenottopyyntö >>

Otamme sinuun pian yhteyttä!

Lue lisää taloyhtiön valokuidusta

Turvaa liiketoimintasi vakaalla yhteydellä

Valokuitu takaa aidosti nopeat ja vakaat yhteydet yrityksesi tietoliikenteeseen. Asiantuntijamme suunnittelevat käyttötarpeeseesi sopivan palvelukokonaisuuden.

  • Yrityksen valokuituliittymä alkaen 1 187,90 € (alv. 0%)
  • Laajakaistapalvelu esim. Yritys M 250  95 €/kk (alv. 0%)

Jätä yhteydenottopyyntö tästä >>  

Otamme sinuun pian yhteyttä!

Havainnekuva valokuituverkon toiminnasta toimitiloissa

 

Lue lisää valokuidusta

Vaihe 1 / 3

Sopimus valokuituliittymästä

Sopimus valokuituliittymästä ja -palveluista omakotitaloon.

Täyttämällä tietosi tähän sopimuslomakkeeseen ja allekirjoittamalla sen sähköisesti, tilaat kotiisi valokuituliittymän. Sopimus allekirjoitetaan sähköisesti lomakkeen lopussa. Allekirjoitusta varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Jos rakentaminen alueella ei toteudu, sopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukautta sen allekirjoittamisesta. 

Henkilötiedot

Allekirjoitettu kappale lomakkeesta tallennetaan Visma Sign- palveluun 30 päivän ajaksi. Jos rekisteröidyt palveluun, voit noutaa sen myöhemmin itsellesi.