Sisältöön Sivustokartta

Neven valokuitu saapui Pyhätunturille – tilaa oma liittymäsi nyt!

Laajennamme valokuituverkkoa katukohtaisen kysynnän mukaisesti. Ilmaise kiinnostuksesi meille tilaamalla valokuituliittymä nyt! Tilaamalla edistät, että rakentamisen suunnittelu pääsee jo käyntiin niillä kaduilla, joilla on hyvin kysyntää valokuidullemme.

Olemme yhteydessä asiakkaisiin, joille rakennamme valokuituliittymän vuonna 2023.

Neve kotitalouksien kuvitus

Mikä on valokuitu?

Valokuidulla saadaan tuotettua vakaa internetyhteys, jossa kaista ei ruuhkaannu. Yhteyttä ei myöskään tarvitse jakaa muiden käyttäjien kanssa, kuten mobiiliyhteyksissä. Kaikki kodin tietokoneet, tabletit, TV:t ja mobiililaitteet voivat käyttää yhteyttä sujuvasti samaan aikaan, ilman turhaa odottelua. Maahan kaivettu valokuitukaapeli ei ole altis sääilmiöille. Valokuitu on kestävä sijoitus, sillä modernit tietoliikenneyhteydet nostavat kotisi arvoa. Valokuitukaapeli tuodaan kiinteistöön saakka ja palvelut toimitamme sinulle käyttövalmiina.

Tilaa liittymä ja sinulle sopivat palvelut

  • Valokuituliittymän hinta omakotitaloon tai mökille saatavuusalueella on 845 €
  • Kun kaivat itse tontin osuuden, saat -150 € alennuksen liittymähintaan.
  • Aidosti nopea valokuitulaajakaista alkaen 37,50 €/kk (250/250 M)
  • Kaapeli-tv-palvelu vain 8,95 €/kk. Sisältää n. 30 kpl peruskanavia. Palvelun kuukausihintaan kuuluvien peruskanavien lisäksi voit täydentää tv-palvelusi sisältöä kuukausimaksullisilla kanavapaketeilla. Katselua varten tarvitset TV-kortin, jonka voit tilata jo valokuituliittymän tilauksen yhteydessä. Tutustu kattavaan kanavapakettivalikoimaamme.

Tilaa liittymä omakotitaloon tai mökille >>

Laskutamme valokuituliittymäsi vasta, kun se on toimitettu sinulle; emme veloita ennakkomaksua. Sopimus raukeaa 24 kk:n kuluttua, mikäli rakentaminen ei toteudukaan.

Aloitathan tontin kaivuun viimeistään silloin kun saat meiltä ilmoituksen, että aloitamme rakennustyöt kadullasi. Operaattorina toimii rovaniemeläinen Napapiirin Kuituverkot Oy. Jos sinulla on määräaikainen sopimus nykyisen operaattorisi kanssa, liittymä voidaan silti rakentaa ja kytkeä palvelut käyttöösi myöhemmin. Näin vältyt päällekkäisiltä sopimuksilta.

Lue usein kysytyt kysymykset valokuituliittymän hankinnasta.

Valokuitu koko taloyhtiöön

Valokuituliittymä on kestävä sijoitus myös taloyhtiöön. Laajakaistayhteyttä ei tarvitse jakaa, joten kaistaa riittää jokaiselle käyttäjälle ilman turhaa lataamista ja odottelua. Samalla liittymällä saatte taloyhtiöönne myös laadukkaan kaapeli-TV-palvelun, jossa peruskanavat näkyvät HD-kuvanlaadulla.

  • Taloyhtiön valokuituliittymä alkaen 955 €
  • Kaapeli-tv-palvelu taloyhtiölle alkaen 5,95 €/kk/huoneisto
  • Laajakaistapalvelu taloyhtiölle esim. 500 Mbps nopeudella alkaen hintaan 22 €/kk/huoneisto

Taloyhtiön edustaja, jätä yhteydenottopyyntö tästä >>

Otamme sinuun pian yhteyttä.

Lue lisää taloyhtiön valokuidusta.

Yritys – turvaa toimintasi vakaalla yhteydellä

Valokuitu tuo aidosti nopeat ja vakaat yhteydet yritykseen tietoliikenteeseen. Asiantuntijamme suunnittelevat käyttötarpeeseesi sopivan palvelukokonaisuuden.

  • Yrityksen valokuituliittymä alkaen 1 187,90 € (alv. 0%)
  • Laajakaistapalvelu esim. Yritys M 250 Mbps 95 €/kk (alv. 0%)

Yrityksen edustaja jätä yhteydenottopyyntö tästä >>

Otamme sinuun pian yhteyttä.

800 559 Neve yritysten rakennekuva

Jäikö jokin askarruttamaan?

Autamme mielellämme! Voit asioida vaivattomasti chat-palvelussamme.

Lue lisää valokuidusta

Valokuitutilaus Pyhätunturi

Vaihe 1 / 5

Sopimus valokuituliittymästä

Täyttämällä tietosi tähän sopimuslomakkeeseen ja allekirjoittamalla sen sähköisesti, tilaat kotiisi valokuituliittymän. Sopimus allekirjoitetaan sähköisesti lomakkeen lopussa. Allekirjoitusta varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Jos rakentaminen alueella ei toteudu, sopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukautta sen allekirjoittamisesta.

Henkilötiedot

Allekirjoitettu kappale lomakkeesta tallennetaan Visma Sign- palveluun 30 päivän ajaksi. Jos rekisteröidyt palveluun, voit noutaa sen myöhemmin itsellesi.