Sisältöön Sivustokartta
Nainen ja koira sohvalla.

Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva verkkopalvelutuote

Sähkönkuluttajien tarpeet vaihtelevat. Kulutus on toisilla pienempää, toisilla esimerkiksi sähkölämmityksen vuoksi suurempaa. Sähkönkäyttö voi vaihdella myös vuorokaudenajan mukaan. Suosittelemme tutustumaan omaan energiankäyttöön sähköisessä asiointipalvelussamme Assarissa.

Valitse itsellesi sopiva verkkopalvelutuote. Verkkopalvelutuotteen hintaan vaikuttavat esimerkiksi sulakekoko ja energiantarve. Tarkastele alta Rovaniemen Verkko Oy:n ja Enontekiön Sähkö Oy:n verkkopalvelutuotteita ja tutustu hinnastoihin.

Teho-tuotteet sopivat tarkalle kuluttajalle

Rovaniemen Verkon Yleissähkönsiirron, Aikasähkönsiirron ja Kausisähkönsiirron asiakkaat voivat valita myös Teho-tuotteen. Se on energiankäytöstään tarkan valinta. Tehossa siirtoenergian ja perusmaksun hinnat ovat edullisemmat ja tehomaksu määräytyy kuukauden suurimman asiakkaalta mitatun yksittäisen keskituntitehon mukaan.

Asiakas voi näin itse vaikuttaa verkkopalvelumaksunsa suuruuteen ajoittamalla paljon sähköä vaativat toimet eriaikaisiksi. Tehon tasaaminen on järkevää myös kansallisen energian riittävyyden kannalta.

Rovaniemen Verkko Oy

YLEISSÄHKÖNSIIRTO JA YLEISSÄHKÖNSIIRTO TEHO

Yleissähkönsiirto on moneen tarpeeseen sopiva verkkopalvelutuote. Siinä maksat kiinteän kuukausimaksun ja sen lisäksi siirtoenergiasta sen käytön mukaan. Siirtoenergian hinta on sama vuorokauden- tai vuodenajasta riippumatta.

AIKASÄHKÖNSIIRTO JA AIKASÄHKÖNSIIRTO TEHO

Aikasähkönsiirto voi olla sopiva valinta, jos energiankäyttöä voi ohjata yöaikaan. Omaa sähkönkulutustaan voi tarkastella sähköisestä asiointipalvelustamme Assarista.

Aikasähkönsiirto ja Aikasähkönsiirto Teho huomioivat hinnoittelussa ajan, jolloin sähköä käytetään. Päiväenergian hinta on korkeampi kuin yöenergian. Yökäytöksi lasketaan klo 22 alkava yhdeksän tunnin yhtämittainen ajanjakso.

KAUSISÄHKÖNSIIRTO JA KAUSISÄHKÖNSIIRTO TEHO

Kausisähkönsiirto ja Kausisähkönsiirto Teho huomioivat hinnoittelussa sekä vuorokaudenajan että vuodenajan. Siirtoenergian hinta on korkeampi talven arkipäivinä.

Talviarkipäiväksi lasketaan 1.11.–31.3. väliset arkipäivät maanantaista lauantaihin klo 07–22 välillä. Muuta aikaa ovat kaikki yöt klo 22–7 välillä, kaikki sunnuntait ja kesäaika 1.4.–31.10.

TEHOSÄHKÖNSIIRTO ja KESKIJÄNNITETEHOSÄHKÖNSIIRTO

Tehosähkönsiirto ja Keskijännitetehosähkönsiirto sopivat suurille kiinteistöille, joiden tehontarve on 3 x 100 A tai suurempi. Keskijännitteellä liittyvän asiakkaan valinta on aina Keskijännitetehosähkönsiirto, joka on käytettävissä 10 kV:n ja 20 kV:n jännitetasoilla.

Keskijännitetehosähkösiirto ja Tehosähkönsiirto ovat verkkopalveluita, jossa talvi- ja kesäaika laskutetaan erikseen. Tehossa arkipäiviä ovat ma–la klo 7–22 ja yöksi lasketaan kaikki yöt klo 22–7. Yöajaksi rinnastetaan myös kaikki sunnuntait. Kesäajaksi katsotaan 01.04.–31.10. välinen aika.

 

Tutustu Rovaniemen Verkko Oy:n sähkönsiirtohinnastoon

Enontekiön Sähkö Oy

YLEISSÄHKÖN VERKKOPALVELU

Yleissähkön verkkopalvelu on moneen tarpeeseen sopiva verkkopalvelutuote. Siinä maksat pääsulakekoon määrittelemän kiinteän perusmaksun ja lisäksi siirtomaksun käytön mukaan. Siirtomaksu on sama vuorokauden- tai vuodenajasta riippumatta.

AIKASÄHKÖN VERKKOPALVELU

Aikasähkön verkkopalvelu voi olla sopiva valinta, jos energiankäyttöä voi ohjata yöaikaan. Omaa sähkönkulutustaan voi tarkastella sähköisestä asiointipalvelustamme Assarista. Perusmaksu määräytyy pääsulakekoon mukaan, lisäksi veloitetaan energian käytöstä.

Aikasähkön siirto huomioi hinnoittelussa ajan, jolloin sähköä käytetään. Päiväenergian hinta on korkeampi kuin yöenergian. Päiväenergian käyttöaika on klo 7–22, yöenergian käyttöaika klo 22–7.

KAUSISÄHKÖN VERKKOPALVELU

Kausisähkön siirto huomioi hinnoittelussa sekä vuorokaudenajan että vuodenajan. Siirtomaksun hinta on korkeampi talven arkipäivinä. Perusmaksu määräytyy pääsulakekoon mukaan, lisäksi veloitetaan energian käytöstä.

Talviarkipäiväksi lasketaan 1.11.–31.3. väliset arkipäivät maanantaista lauantaihin klo 07–22 välillä. Muuta aikaa ovat kaikki yöt klo 22–7 välillä, kaikki sunnuntait ja kesäaika 1.4.–31.10.

TÄYSSÄHKÖN VERKKOPALVELU

Täyssähkön siirrosta veloitus koostuu pääsulakekoon määrittelemästä kiinteästä perusmaksusta ja siirtomaksusta käytön mukaan. Siirtomaksu on sama vuorokauden- tai vuodenajasta riippumatta.

KESKIJÄNNITEHOSIIRRON VERKKOPALVELU

Keskijännitteellä liittyvän asiakkaan valinta on aina Keskijännitetehosiirto, joka on käytettävissä 20 kV:n jännitetasolla.

Tehosähkösiirto on verkkopalvelu, jossa talvi- ja kesäaika laskutetaan erikseen. Tehossa arkipäiviä ovat ma–la klo 7–22 ja yöksi lasketaan kaikki yöt klo 22–7. Yöajaksi rinnastetaan myös kaikki sunnuntait. Kesäajaksi katsotaan 01.04.–31.10. välinen aika.

Tutustu Enontekiön Sähkön verkkopalveluhinnastoon