Häiriötiedotteet Kirjaudu assariin
Sisältöön sitemap

Hei paavalniemeläinen,

Kiitos hyvin sujuneesta kampanjasta! Tilauksia on tullut alueelta mukavasti ja pääsemme aloittamaan rakentamistyöt alueella tänä kesänä (alla olevalla kartalla vihreä sekä keskimmäinen oranssialue). Jatkamme kuitenkin edelleen myyntityötä alueella, jotta valokuituverkko saataisiin rakennettua koko Paavalniemen alueelle (kartalla oikeanpuoleinen oranssialue vaatii lisää tilauksia) Laita siis sana kiertämään ja keskustele asiasta omassa naapurustossa, jotta liittyjiä saadaan edelleen lisää. Varmistetaan yhdessä aidosti nopeat yhteydet Paavalniemeen!

Katso kartta alueesta >>

Tilaa kotiisi aidosti nopeat, valokuitupohjaiset laajakaistapalvelut ja kaapelitelevisiokanavat HD-kuvanlaadulla

Valokuidulla saadaan tuotettua vakaa internetyhteys, jossa kaista ei ruuhkaannu. Yhteyttä ei myöskään tarvitse jakaa muiden käyttäjien kanssa, kuten mobiiliyhteyksissä. Kaikki kodin tietokoneet, tabletit, TV:t ja mobiililaitteet voivat käyttää yhteyttä sujuvasti samaan aikaan, ilman turhaa odottelua. Maahan kaivettu valokuitukaapeli ei ole altis sääilmiöille. Valokuitu on kestävä sijoitus, sillä modernit tietoliikenneyhteydet nostavat kotisi arvoa.

Valokuitukaapeli tuodaan kiinteistöön saakka ja palvelut toimitamme sinulle käyttövalmiina.

  • Valokuituliittymän hinta on 845 €
  • Laajakaistapalvelut esim. liittymänopeudella 500 Mbps hintaan 37,50 €/kk
  • Kaapeli-tv-palvelu vain 8,95 €/kk. Sisältää n. 30 kpl peruskanavia. Tutustu kattavaan kanavapakettivalikoimaamme.

Kun kaivat itse tontin osuuden, saat -150€ alennuksen liittymähintaan. Aloitathan tontin kaivuun viimeistään silloin kun saat meiltä ilmoituksen, että aloitamme rakennustyöt kadullasi. Operaattorina toimii paikallinen Napapiirin Kuituverkot Oy.

Liittymän pääset tilaamaan tästä >>

Tilaa omasi nyt, jotta voimme rakentaa Paavalniemestä aidosti nopean!

Valokuituverkon rakentaminen Paavalniemessä toteutuu, kun saamme alueelta vähintään 80 kpl tilauksia sekä katukohtainen liityntätiheys on riittävä.

Mikäli valokuituliittymäsopimuksia ei palaudu riittävää määrää ja rakentaminen alueella ei toteudu, liittymäsopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukauden kuluttua sen allekirjoittamisesta.

Lue usein kysytyt kysymykset valokuidusta.

Lue lisää valokuidusta

Lisätietoja kyläyhdistykseltä:

Jani Laatikainen
jani.laatikainen@me.com
+358 44 023 1179

Sini-Sisko Kilpeläinen
sinisiskokilpelainen@gmail.com
+358 44 039 6421

Valokuitutilaus Paavalniemi

Vaihe 1 / 5

Sopimus valokuituliittymästä ja -palveluista omakotitaloon

Paavalniemi

Täyttämällä tietosi tähän sopimuslomakkeeseen ja allekirjoittamalla sen sähköisesti, tilaat kotiisi valokuituliittymän. Sopimus allekirjoitetaan sähköisesti lomakkeen lopussa. Allekirjoitusta varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Jos rakentaminen alueella ei toteudu, sopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukautta sen allekirjoittamisesta.

Henkilötiedot

Allekirjoitettu kappale lomakkeesta tallennetaan Visma Sign- palveluun 30 päivän ajaksi. Jos rekisteröidyt palveluun, voit noutaa sen myöhemmin itsellesi.