Häiriötiedotteet Kirjaudu assariin
Sisältöön sitemap
Nainen ja lapset katsovat tablettia.

Hei Norvajärvi,

Kiitos hyvin sujuneesta yhteistyöstä. Tilauksia on tullut mukavasti ja olemme alkaneet valmistelemaan rakentamispäätöksiä tulevalle kesälle. Tilauksia otetaan vielä vastaan!

Nyt on viimeiset hetket kannustaa naapuritkin mukaan!

Tehdään Norvajärvestä aidosti nopea!

 • Valokuituliittymän hinta on 845 € *)
 • Kun kaivat itse tontin osuuden kaivutyöt, saat liittymähintaan -150 €:n alennuksen.
 • Laajakaistapalvelut esim. liittymänopeudella 1000 Mbps hintaan 39,50 €/kk
 • Kaapeli-tv-palvelu vain 8,95 €/kk. Sisältää n. 30 kpl peruskanavia.

*) Liittymähinta sisältää enintään 30 metriä tilaajakaapelin rakentamista tontilla. Laskutamme valokuituliittymäsi vasta kun se on toimitettu. Palveluiden laskutus alkaa vasta kun ne ovat sinulla käytettävissä. Jos sinulla on määräaikainen sopimus nykyisen operaattorisi kanssa, liittymä voidaan silti rakentaa ja kytkeä palvelut käyttöösi myöhemmin sovittuna ajankohtana. Näin vältyt päällekkäisiltä sopimuksilta. Operaattorina toimii rovaniemeläinen Napapiirin Kuituverkot Oy.

Olemme jakaneet Norvajärven alueen kolmeen osioon: Norvajärvi 1, Norvajärvi 2, Norvajärvi 3 alla olevan karttakuvan mukaisesti.

MicrosoftTeams image 20

 • Norvajärvi 1: Rakentaminen alkaa kesällä 2023. Kiinteistösuunnittelu alueella on jo aloitettu. Rakentamistyöt alueella alkavat viikolla 27.
  • Suunnittelijamme kiertävät alueella tekemässä kiinteistösuunnitelmia. Suunnittelukäynnin yhteydessä sovitaan kaivureitit ja laitteiden asennuspaikat. Kiinteistösuunnitelmia tehdään touko-kesäkuun aikana.
  • Kesäkuussa valokuituverkon rakentaminen alkaa ja kaivinkoneet saapuvat Norvajärvelle. Kun kyseessä on laaja rakentamisalue, niin tontilla oleva rakentaminen tapahtuu kesän aikana. Rakentajamme ovat yhteydessä asennusajankohdasta. Arvio koko rakentamisen valmistumiselle on elokuun puoliväli.
  • Liittymien käyttöönotot alkavat rakentamisen jälkeen, kun runkoverkon liitostyöt saadaan valmiiksi. Arviolta liittymät ovat valmiita ja käytettävissä elo-syyskuun aikana. Asentajamme on yhteydessä ennen asennusta sopiakseen liittymän toimituksen.
 • Norvajärvi 2: Tarvitaan vielä lisää tilauksia! Valokuituliittymä- ja palvelutilauksia on tällä hetkellä 18 kpl, tarvittava määrä 25 kpl.
 • Norvajärvi 3: Ei riittävästi tilauksia. Aluetta ei rakenneta. Rakentamispäätös voi muuttua, mikäli saamme tarvittavan määrän tilauksia 31.5.2023 mennessä. Valokuituliittymä- ja palvelutilauksia on tällä hetkellä 6 kpl, tarvittava määrä 11 kpl.

(Tietoja päivitetty 23.5.2023)

Mikäli valokuituliittymäsopimuksia ei palaudu riittävää määrää alueellasi (Norvajärvi 1/2/3) rakentaminen alueella ei toteudu ja liittymäsopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukauden kuluttua sen allekirjoittamisesta.

Tilaa valokuitu

Valokuitutilaus Norvajärvi

Sopimus valokuituliittymästä

Täyttämällä tietosi tähän sopimuslomakkeeseen ja allekirjoittamalla sen sähköisesti, tilaat kotiisi valokuituliittymän. Sopimus allekirjoitetaan sähköisesti lomakkeen lopussa. Allekirjoitusta varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Jos rakentaminen alueella ei toteudu, sopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukautta sen allekirjoittamisesta.

Henkilötiedot

Allekirjoitettu kappale lomakkeesta tallennetaan Visma Sign- palveluun 30 päivän ajaksi. Jos rekisteröidyt palveluun, voit noutaa sen myöhemmin itsellesi.

Kiinteistön tiedot

Kiinteistötyyppi(Pakollinen)
Tontille tulevan kaapeliojan kaivaminen
Jos kaivat tontin osuuden itse, aloitathan tontin kaivuun viimeistään silloin kun saat meiltä ilmoituksen, että aloitamme rakennustyöt kadullasi.

Palvelut liittymääsi

Laajakaista(Pakollinen)
Kaapeli-tv-palvelut
PP slash KK slash VVVV
Tutustu kanaviin ja kanavapaketteihimme!
Tutustu laajakaistapalveluiden sisältöön.

Valokuituliittymä laskutetaan kun se on rakennettu valmiiksi. Palveluiden laskutus alkaa sovitusta kytkentäpäivästä.

Kaikki hinnat sis. alv. 24 %.

Jos rakentaminen alueella ei toteudu, sopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukautta sen allekirjoittamisesta. 

Lisäpalvelut

WiFi-tukiasema langatonta nettiä varten. Laite: Genexis EX600 WiFi 6 (AX-standardi)
WiFi -tukiasema laitevuokralla

*) Sopimus on voimassa toistaiseksi. Laitevuokran kuukausiveloitus päättyy kun laite palautetaan Neven asiakaspalveluun. 

Turvapalvelut