Sisältöön Sivustokartta

Varmista alueellesi valokuitu ja tilaa liittymä nyt!

Nyt teillä on mahdollisuus tilata valokuituliittymä ja varmistaa kotiinne laadukkaat laajakaistapalvelut!  Operaattorina toimii lappilainen Napapiirin Kuituverkot Oy. Valokuitukaapeli tuodaan kiinteistöön saakka ja palvelut toimitetaan käyttövalmiina.

Mikä on valokuitu?

Valokuidulla saadaan tuotettua vakaa internetyhteys, jossa kaista ei ruuhkaannu. Yhteyttä ei myöskään tarvitse jakaa muiden käyttäjien kanssa, kuten mobiiliyhteyksissä. Kaikki kodin tietokoneet, tabletit, tv-laitteet ja mobiililaitteet voivat käyttää yhteyttä sujuvasti samaan aikaan, ilman turhaa odottelua. Maahan kaivettu valokuitukaapeli ei ole altis sääilmiöille. Valokuitu on kestävä sijoitus, sillä modernit tietoliikenneyhteydet nostavat kotisi arvoa.

Neve kotitalouksien kuvitus

Tilaa liittymä ja sinulle sopivat palvelut

  • Valokuituliittymän hinta on 845 €
  • Kun kaivat itse tontin osuuden, saat -150 € alennuksen liittymähintaan.
  • Aidosti nopea valokuitulaajakaista alkaen 37,50 €/kk (250/250 M)
  • Neve TV -palvelu (IPTV) alk. 5,95 €/kk (S -paketti) Lue lisää
  • Palvelun kuukausihintaan kuuluvien peruskanavien lisäksi voit täydentää tv-palvelusi sisältöä kuukausimaksullisilla kanavapaketeilla. Katselua varten tarvitset TV-kortin, jonka voit tilata jo valokuituliittymän tilauksen yhteydessä. Tutustu kattavaan kanavapakettivalikoimaamme.

Tilaa liittymä >>

Laskutamme valokuituliittymäsi vasta kun se on toimitettu. Jos sinulla on määräaikainen sopimus nykyisen operaattorisi kanssa, liittymä voidaan silti rakentaa ja kytkeä palvelut käyttöösi myöhemmin. Näin vältyt päällekkäisiltä sopimuksilta. Jos kaivat tontinosuuden itse, niin aloitathan kaivuun viimeistään silloin kun saat meiltä ilmoituksen, että aloitamme rakennustyöt kadullasi.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Autamme mielellämme! Voit asioida vaivattomasti chat-palvelussamme.

Lue usein kysytyt kysymykset valokuituliittymän hankinnasta.

Lue lisää valokuidusta

Valokuitutilaus Enontekiö

Vaihe 1 / 4

Sopimus valokuituliittymästä ja -palveluista omakotitaloon

Neve.fi/enontekio

Täyttämällä tietosi tähän sopimuslomakkeeseen ja allekirjoittamalla sen sähköisesti, tilaat kotiisi valokuituliittymän. Sopimus allekirjoitetaan sähköisesti lomakkeen lopussa. Allekirjoitusta varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Jos rakentaminen alueella ei toteudu, sopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukautta sen allekirjoittamisesta.

Henkilötiedot

Allekirjoitettu kappale lomakkeesta tallennetaan Visma Sign- palveluun 30 päivän ajaksi. Jos rekisteröidyt palveluun, voit noutaa sen myöhemmin itsellesi.