Sisältöön Sivustokartta
heinäkasvi ja ampiainen

Aurinkovoimalat yrityksille

Auringon energia on puhdasta, uusiutuvaa ja päästötöntä. Samalla oma aurinkovoimala vähentää riippuvuuttasi ostosähköstä ja sähkön markkinahinnan vaihteluista.

Aurinkosähköä syntyy auringonvalon osuessa aurinkopaneelien aurinkokennoihin. Valo muuttuu kennoissa sähköksi, jota voit käyttää omissa sähkölaitteissasi, myydä sähköverkkoon toisten käytettäväksi tai varastoida akkuun. Myös sähköauton lataus onnistuu sujuvasti aurinkovoimalla.

Neven aurinkosähköjärjestelmä on helppokäyttöinen, huoltovapaa, vaivaton, ja sen koko sovitetaan käyttötarpeeseesi. Aurinkovoimalan voi asentaa esimerkiksi talon, autokatoksen tai varaston katolle.

ILMAISTA KÄYTTÖSÄHKÖÄ ILMAN VEROJA TAI SIIRTOMAKSUJA

Kiinteistöön rakennettava aurinkovoimala on turvallinen sähköntuotantojärjestelmä, jonka kennoista muodostuvat paneelit suunnataan keräämään auringonvaloa. Aurinkosähkö ohjataan voimalasta kiinteistön sähköverkkoon ilmaiseksi käyttösähköksi: oman voimalan tuottamasta aurinkosähköstä ei nimittäin tarvitse maksaa sähköveroja tai siirtomaksuja.

Esimerkiksi kerros- ja rivitalossa on mahdollista rekisteröityä paikalliseksi energiayhteisöksi tai aktiivisten asiakkaiden ryhmäksi ja jakaa ryhmässä oman tuotannon käyttö. Sähkönkulutuksen ja -tuotannon taseselvitysjakson sisäinen netotus summaa verkosta otetun ja verkkoon syötetyn sähkön parantaen oman tuotannon täysimääräistä hyödyntämistä.

AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄ TEIDÄN TARPEESEENNE

Saat meiltä aurinkosähköjärjestelmän käyttötarpeesi mukaisesti. Järjestelmässä paneeleita kytketään peräkkäin ja rinnakkain halutun kokonaistehon tuottamiseksi, ja järjestelmän koko suunnitellaan kohteen mukaan niin, että aurinkosähkön hyöty on paras mahdollinen.

Järjestelmän vuosittain tuottamaa sähköenergian määrää (kWh) voidaan ennakoida auringon kierron, järjestelmän sijainnin ja paneeleiden suuntauksen perusteella sekä hyödyntämällä ilmatieteen laitoksilta saatavia sää- ja auringonsäteilytietoja.

Älykkäissä aurinkovoimaloissa paneelit tuottavat puhdasta sähköä taatusti myös seuraavat vuosikymmenet.

 

 

Ota yhteyttä

Myynti
+358 16 331 6500 
myynti@neve.fi

Usein kysyttyä