Sisältöön Sivustokartta

Tiedote Lumo Energia Oyj:n asiakkaille – Toimi näin, jos olet saanut ilmoituksen etsiä uusi myyjä

Tämä tiedote koskee Rovaniemen Verkko Oy:n ja Enontekiön Sähkö Oy:n verkkoalueen asiakkaita, joilla on sähkönmyyntisopimus Lumo Energia Oyj:n kanssa.

Energiavirasto tiedottaa, että Lumo Energia Oyj on lopettamassa toimintansa sähkönmyyjänä 1.9.2022 alkaen. Lumo Energia Oyj on kehoittanut osaa asiakkaistaan tekemään viipymättä uuden sähkönmyyntisopimuksen valitsemansa sähkönmyyjän kanssa.

Kehotamme kaikkia Lumo Energia Oyj:ltä ilmoituksen saaneita asiakkaita etsimään itselleen uuden sähkönmyyjän mahdollisimman pian. Asiakas voi valita uuden sähkönmyyjän esimerkiksi kilpailuttamalla sähkösopimuksen Energiaviraston ylläpitämässä sahkonhinta.fi palvelussa.

Mikäli yhtiön asiakas ei löydä uutta sähkönmyyjää ennen Lumo Energia Oyj:n ilmoittamaa sähköntoimituksen päättymispäivää, ovat jakeluverkonhaltijat velvollisia ilmoittamaan sähkönjakelun katkeamisesta ja huolehtimaan sähköntoimituksen jatkumisesta kuluttaja-asiakkaille vähintään kolmen viikon ajan ilmoituksen lähettämisestä. Jos asiakas ei tee sopimusta uuden sähkönmyyjän kanssa verkkoyhtiön ilmoittaman ajan kuluessa, on verkkoyhtiöllä oikeus katkaista asiakkaan sähkönjakelu.

Lisätietoja Energiamarkkinaviraston tiedote

Uusimmat artikkelit