Sisältöön Sivustokartta

Rovaniemen Verkko ei peri lainkaan siirtomaksuja tammi-helmikuussa

Rovaniemen Verkko Oy (RoVe) ei peri asiakkailtaan sähkönsiirrosta mitään maksuja tammi-helmikuussa. Jo aiemmin RoVe on päättänyt olla perimättä sähkönsiirron perusmaksuja asiakkailtaan useiden kuukausien ajalta, mutta nyt myös siirtomaksut jätetään perimättä vuoden 2023 tammi- ja helmikuun ajalta. Ainoastaan sähköverot on veloitettava helmikuun ja maaliskuun laskutuksella.

Tämä tarkoittaa 5000 kilowattituntia vuodessa käyttävälle pientaloasiakkaalle keskimäärin noin 17 euron säästöä kuukaudessa ja 20 000 kilowattituntia vuodessa käyttävälle pientaloasiakkaalle keskimäärin noin 50 euron säästöä kuukaudessa.

“Fingrid on ilmoittanut alentavansa puolen vuoden ajalta kantaverkkomaksujaan, joten myös me voimme nyt siirtää tämän alennuksen omiin hintoihimme”, sanoo Rovaniemen Verkon toimitusjohtaja Joni Hemmilä.

RoVen toimintasuunnitelman mukaan teho-, siirto- ja perusmaksut peritään taas maaliskuussa 2023. Tämän jälkeen huhti-, touko- ja kesäkuu ovat RoVen asiakkaille perus- ja tehomaksujen osalta maksuttomia kuukausia.

Lue myös:

Sähkömarkkinalaki katkaisee Rovaniemen Verkko Oy:n sähkönsiirron perusmaksuttomat kuukaudet – mutta vain hetkeksi. (20.11.2022)

Uusimmat artikkelit