Sisältöön Sivustokartta

Varmistetaan yhdessä lappilainen valokuitu Yläkemijoen kyliin

Tilauksia on tullut alueelta mukavasti, mutta ei vielä riittävästi valokuituverkon rakentamisen aloittamiseen. Jos et ole vielä tilannut Neven valokuitua, niin nyt on aika toimia ja hoputtaa myös naapurit tilaamaan!

Rakentamisen mahdollistavat riittävä tilausmäärä, tiekohtainen liityntätiheys sekä mahdollinen tukirahoitus.

 

 

Neve kotitalouksien kuvitus

Mikä on valokuitu?

Valokuituliittymä mahdollistaa mm. sujuvan etätyöskentelyn ja edulliset sekä laadukkaat kaapelitelevisiopalvelut. Se on kestävä sijoitus, sillä modernit tietoliikenneyhteydet nostavat kotisi arvoa. Maahan kaivettu kaapeli ei ole altis sääilmiöille. Toisin kuin langattomissa yhteyksissä, käyttäjien määrä tai huono sää eivät vaikuta yhteyksiin.

Lue lisää Neven valokuidusta.

Tilaa liittymä ja sinulle sopivat palvelut

  • Valokuituliittymän hinta on 845 € *)
  • Kun kaivat itse tontin osuuden, saat -150 € alennuksen liittymähintaan.
  • Aidosti nopea valokuitulaajakaista alkaen 37,50 €/kk (250/250 M).
  • Kaapeli-tv-palvelu vain 8,95 €/kk. Sisältää n. 30 kpl peruskanavia. Palvelun kuukausihintaan kuuluvien peruskanavien lisäksi voit täydentää tv-palvelusi sisältöä kuukausimaksullisilla kanavapaketeilla. Katselua varten tarvitset TV-kortin, jonka voit tilata jo valokuituliittymän tilauksen yhteydessä. Tutustu kattavaan kanavapakettivalikoimaamme.

*) Liittymähinta sisältää enintään 30 metriä tilaajakaapelin rakentamista tontilla. Laskutamme valokuituliittymäsi vasta kun se on toimitettu. Palveluiden laskutus alkaa vasta kun ne ovat sinulla käytettävissä. Jos sinulla on määräaikainen sopimus nykyisen operaattorisi kanssa, liittymä voidaan silti rakentaa ja kytkeä palvelut käyttöösi myöhemmin sovittuna ajankohtana. Näin vältyt päällekkäisiltä sopimuksilta. Operaattorina toimii rovaniemeläinen Napapiirin Kuituverkot Oy. Mikäli valokuituliittymäsopimuksia ei palaudu riittävää määrää ja rakentaminen alueella ei toteudu, liittymäsopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukauden kuluttua sen allekirjoittamisesta.

 

Tilaa valokuitu
tukirahoitus

Valokuituverkon rakentamista varten on saatavilla tukirahoitusta, jota kyläyhdistys voi hakea itsenäisesti tai yhdessä Neven kanssa. Tukirahoitusta tulee hakea 29.2.2024 mennessä.

Lue lisää tukirahoituksesta (sttinfo.fi)

Lue lisää tukirahoituksesta (maaseutu.fi)

Jäikö jokin askarruttamaan?

Autamme mielellämme! Voit asioida vaivattomasti chat-palvelussamme tai ota yhteyttä myyntiin.

Lue usein kysytyt kysymykset valokuituliittymän hankinnasta.

Valokuitutilaus Yläkemijoki

Vaihe 1 / 5

Sopimus valokuituliittymästä

Täyttämällä tietosi tähän sopimuslomakkeeseen ja allekirjoittamalla sen sähköisesti, tilaat kotiisi valokuituliittymän. Sopimus allekirjoitetaan sähköisesti lomakkeen lopussa. Allekirjoitusta varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Jos rakentaminen alueella ei toteudu, sopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukautta sen allekirjoittamisesta.

Henkilötiedot

Allekirjoitettu kappale lomakkeesta tallennetaan Visma Sign- palveluun 30 päivän ajaksi. Jos rekisteröidyt palveluun, voit noutaa sen myöhemmin itsellesi.