Sisältöön Sivustokartta

Lappilainen valokuitu Yläkemijoen kyliin

Tilaamalla varmistat nopeat yhteydet kotiisi

Tilauksia on tullut alueelta mukavasti, mutta ei vielä riittävästi valokuituverkon rakentamisen aloittamiseen. Jos et ole vielä tilannut Neven valokuitua, niin nyt on aika toimia ja hoputtaa myös naapurit tilaamaan!

Rakentamisen mahdollistavat riittävä tilausmäärä, tiekohtainen liityntätiheys sekä mahdollinen tukirahoitus.

 

 

Neve kotitalouksien kuvitus

 

Tilaa valokuitu

Käytä sujuvasti samaan aikaan, ilman turhaa lataamista ja odottelua!

Valokuituliittymä 845 €

Saat -150 € alennuksen liittymähintaan, kun kaivat itse tonttisi osuuden.

Aidosti nopea netti alkaen 37,50 €/kk

Nopeudet jopa 1000M saakka

Kaapeli-tv Vain 8,95 €/kk

Täydennä viihdetarjontaa valitsemillasi kanavapaketeilla

Tilaa valokuitu ja sinulle sopivat palvelut

  • Valokuituliittymän hinta on 845 € *)
  • Kun kaivat itse tontin osuuden, saat -150 € alennuksen liittymähintaan.
  • Aidosti nopea valokuitulaajakaista alkaen 37,50 €/kk (250/250 M).
  • Kaapeli-tv-palvelu vain 8,95 €/kk. Palvelun kuukausihintaan kuuluvien peruskanavien (n. 30 kpl) lisäksi, voit täydentää tv-palvelusi sisältöä kuukausimaksullisilla kanavapaketeilla.
  • Kanavapakettien katselua varten tarvitset TV-kortin, jonka voit tilata jo valokuituliittymän tilauksen yhteydessä. Tutustu kattavaan kanavapakettivalikoimaamme.

*) Liittymähinta sisältää enintään 30 metriä tilaajakaapelin rakentamista tontilla. Laskutamme valokuituliittymäsi vasta kun se on toimitettu. Palveluiden laskutus alkaa vasta kun ne ovat sinulla käytettävissä. Jos sinulla on määräaikainen sopimus nykyisen operaattorisi kanssa, liittymä voidaan silti rakentaa ja kytkeä palvelut käyttöösi myöhemmin sovittuna ajankohtana. Näin vältyt päällekkäisiltä sopimuksilta. Operaattorina toimii lappilainen Napapiirin Kuituverkot Oy.

Mikäli valokuituliittymäsopimuksia ei palaudu riittävää määrää ja rakentaminen alueella ei toteudu, liittymäsopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukauden kuluttua sen allekirjoittamisesta.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Autamme mielellämme! Voit asioida vaivattomasti chat-palvelussamme tai kysyä lisätietoja sähköpostitse meidän myyntitiimiltämme.

Tilaa valokuitu

Tukirahoitus

Valokuituverkon rakentamista varten on saatavilla tukirahoitusta, jota kyläyhdistys voi hakea itsenäisesti tai yhdessä Neven kanssa. Tukirahoitusta tulee hakea jo 29.2.2024 mennessä.

Valokuitutilaus Yläkemijoki

Vaihe 1 / 5

Sopimus valokuituliittymästä

Täyttämällä tietosi tähän sopimuslomakkeeseen ja allekirjoittamalla sen sähköisesti, tilaat kotiisi valokuituliittymän. Sopimus allekirjoitetaan sähköisesti lomakkeen lopussa. Allekirjoitusta varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Jos rakentaminen alueella ei toteudu, sopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukautta sen allekirjoittamisesta.

Henkilötiedot

Allekirjoitettu kappale lomakkeesta tallennetaan Visma Sign- palveluun 30 päivän ajaksi. Jos rekisteröidyt palveluun, voit noutaa sen myöhemmin itsellesi.