Häiriötiedotteet Kirjaudu assariin
Sisältöön sitemap

Valitse aidosti nopea ja paikallinen valokuitu

Kiitos hyvin sujuneesta kampanjasta! Tilauksia on tullut alueelta mukavasti, mutta ei vielä riittävästi valokuituverkon rakentamisen aloittamiseen. Rakentamisen suunnittelu jatkuu ja voi toteutua aikaisintaan vuonna 2023.

Rakentamisen mahdollistavat riittävä tilausmäärä, katukohtainen liityntätiheys sekä mahdollinen tukirahoitus, jota Neve tulee hakemaan rahoituskanavien auettua. Jatkamme edelleen myyntityötä alueella, joten kannattaa keskustella asiasta omassa naapurustossa, jotta liittyjiä saadaan edelleen lisää ja valokuituverkko rakennettua.

Tilaa valokuituliittymä ja varmista kotiinne laadukkaat laajakaista- ja viihdepalvelut. Operaattorina toimii rovaniemeläinen Napapiirin Kuituverkot Oy. Valokuitukaapeli tuodaan kiinteistöön saakka ja palvelut toimitetaan käyttövalmiina. Mikäli valokuituliittymäsopimuksia ei palaudu riittävää määrää ja rakentaminen alueella ei toteudu, liittymäsopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukauden kuluttua sen allekirjoittamisesta.

Neve kotitalouksien kuvitus

Mikä on valokuitu?

Valokuituliittymä mahdollistaa mm. sujuvan etätyöskentelyn ja edulliset sekä laadukkaat kaapelitelevisiopalvelut. Se on kestävä sijoitus, sillä modernit tietoliikenneyhteydet nostavat kotisi arvoa. Maahan kaivettu kaapeli ei ole altis sääilmiöille. Toisin kuin langattomissa yhteyksissä, käyttäjien määrä tai huono sää eivät vaikuta yhteyksiin.

Lue lisää Neven valokuidusta.

Tilaa liittymä ja sinulle sopivat palvelut

  • Valokuituliittymän hinta on 845 € *)
  • Kun kaivat itse tontin osuuden, saat -150 € alennuksen liittymähintaan.
  • Aidosti nopea valokuitulaajakaista alkaen 37,50 €/kk (250/250 Mbps).
  • Kaapeli-tv-palvelu vain 8,95 €/kk. Sisältää n. 30 kpl peruskanavia. Palvelun kuukausihintaan kuuluvien peruskanavien lisäksi voit täydentää tv-palvelusi sisältöä kuukausimaksullisilla kanavapaketeilla. Katselua varten tarvitset TV-kortin, jonka voit tilata jo valokuituliittymän tilauksen yhteydessä. Tutustu kattavaan kanavapakettivalikoimaamme.

Tilaa liittymä omakotitaloon >>

*) Liittymähinta sisältää enintään 30 metriä tilaajakaapelin rakentamista tontilla. Laskutamme valokuituliittymäsi vasta kun se on toimitettu. Palveluiden laskutus alkaa vasta kun ne ovat sinulla käytettävissä. Jos sinulla on määräaikainen sopimus nykyisen operaattorisi kanssa, liittymä voidaan silti rakentaa ja kytkeä palvelut käyttöösi myöhemmin sovittuna ajankohtana. Näin vältyt päällekkäisiltä sopimuksilta. Operaattorina toimii rovaniemeläinen Napapiirin Kuituverkot Oy.

Lue usein kysytyt kysymykset valokuituliittymän hankinnasta.

Koko perheen valokuitu ylakemijoki

Jäikö jokin askarruttamaan?

Autamme mielellämme! Voit asioida vaivattomasti chat-palvelussamme.

 

Lue lisää valokuidusta

Valokuitutilaus Yläkemijoki

Vaihe 1 / 5

Sopimus valokuituliittymästä

Täyttämällä tietosi tähän sopimuslomakkeeseen ja allekirjoittamalla sen sähköisesti, tilaat kotiisi valokuituliittymän. Sopimus allekirjoitetaan sähköisesti lomakkeen lopussa. Allekirjoitusta varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Jos rakentaminen alueella ei toteudu, sopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukautta sen allekirjoittamisesta.

Henkilötiedot

Allekirjoitettu kappale lomakkeesta tallennetaan Visma Sign- palveluun 30 päivän ajaksi. Jos rekisteröidyt palveluun, voit noutaa sen myöhemmin itsellesi.