Sisältöön Sivustokartta

Hei Kivitaipale,

kiitos hyvin sujuneesta kampanjasta! Tilauksia on tullut alueelta mukavasti, mutta ei vielä riittävästi valokuituverkon rakentamisen aloittamiseen. Hanke voi toteutua aikaisintaan vuonna 2024.

Rakentamisen mahdollistavat riittävä tilausmäärä, katukohtainen liityntätiheys sekä mahdollinen tukirahoitus, jota Neve tulee hakemaan rahoituskanavien auettua. Jatkamme edelleen myyntityötä alueella, joten kannattaa keskustella asiasta omassa naapurustossa, jotta liittyjiä saadaan edelleen lisää ja valokuituverkko rakennettua.

Tilaa valokuituliittymä ja varmistaa kotiinne laadukkaat laajakaista- ja viihdepalvelut. Operaattorina toimii rovaniemeläinen Napapiirin Kuituverkot Oy. Valokuitukaapeli tuodaan kiinteistöön saakka ja palvelut toimitetaan käyttövalmiina. Mikäli valokuituliittymäsopimuksia ei palaudu riittävää määrää ja rakentaminen alueella ei toteudu, liittymäsopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukauden kuluttua sen allekirjoittamisesta.

Neve kotitalouksien kuvitus

Miksi valokuitu?

Valokuidulla saadaan tuotettua vakaa internetyhteys, jossa kaista ei ruuhkaannu. Yhteyttä ei myöskään tarvitse jakaa muiden käyttäjien kanssa, kuten mobiiliyhteyksissä. Kaikki kodin tietokoneet, tabletit, TV:t ja mobiililaitteet voivat käyttää yhteyttä sujuvasti samaan aikaan, ilman turhaa odottelua. Maahan kaivettu valokuitukaapeli ei ole altis sääilmiöille. Valokuitu on kestävä sijoitus, sillä modernit tietoliikenneyhteydet nostavat kotisi arvoa.

Tilaa omasi nyt, jotta voimme rakentaa Kivitaipaleesta aidosti nopean!

Valokuitukaapeli tuodaan kiinteistöön saakka, ja palvelut toimitamme sinulle käyttövalmiina.

  • Valokuituliittymän hinta on 845 € *)
  • Laajakaistapalvelut esim. liittymänopeudella 500 M hintaan 37,50 €/kk
  • Kaapeli-tv-palvelu vain 8,95 €/kk. Sisältää n. 30 peruskanavaa.

Kun kaivat itse tontin osuuden, saat -150 € alennuksen liittymähintaan. Liittymä laskutetaan vasta kun liittymä on rakennettu valmiiksi. Palveluiden laskutus alkaa vasta kun ne kytketään käyttöön.

*) Liittymähinta sisältää enintään 30 metriä tilaajakaapelin rakentamista tontilla. Laskutamme valokuituliittymäsi vasta kun se on toimitettu. Palveluiden laskutus alkaa vasta kun ne ovat sinulla käytettävissä. Jos sinulla on määräaikainen sopimus nykyisen operaattorisi kanssa, liittymä voidaan silti rakentaa ja kytkeä palvelut käyttöösi myöhemmin sovittuna ajankohtana. Näin vältyt päällekkäisiltä sopimuksilta. Operaattorina toimii rovaniemeläinen Napapiirin Kuituverkot Oy.

 

Tilaa valokuitu

Valokuitutilaus Kivitaipale

Vaihe 1 / 5

Sopimus valokuituliittymästä

Täyttämällä tietosi tähän sopimuslomakkeeseen ja allekirjoittamalla sen sähköisesti, tilaat kotiisi valokuituliittymän. Sopimus allekirjoitetaan sähköisesti lomakkeen lopussa. Allekirjoitusta varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Jos rakentaminen alueella ei toteudu, sopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukautta sen allekirjoittamisesta.

Henkilötiedot

Allekirjoitettu kappale lomakkeesta tallennetaan Visma Sign- palveluun 30 päivän ajaksi. Jos rekisteröidyt palveluun, voit noutaa sen myöhemmin itsellesi.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Autamme mielellämme! Voit asioida vaivattomasti chat-palvelussamme.

Sivua päivitetty kampanjatilanteen osalta 10.6.2022.