Sisältöön Sivustokartta

Lappilainen valokuitu Kivitaipaleelle

Jatkamme edelleen myyntityötä alueella. Jos et ole vielä tilannut Neven valokuitua, niin nyt on aika toimia ja hoputtaa myös naapurit tilaamaan! Rakentamisen mahdollistavat riittävä tilausmäärä, tiekohtainen liityntätiheys sekä mahdollinen tukirahoitus. Tukirahoitusta haetaan 29.02.2024 mennessä.

 Tilausaikaa on 31.01.2024 saakka.

Tulethan viettämään kyläiltaa kanssamme!

Neven asiantuntijat ovat esittelemässä palveluitamme 9.1.2024 kylätalolla.

Lappilainen valokuitu e1703244183306

 

 

 

 

Tilaa valokuitu

Käytä sujuvasti samaan aikaan, ilman turhaa lataamista ja odottelua!

Valokuituliittymä 845 €

Saat -150 € alennuksen liittymähintaan, kun kaivat itse tonttisi osuuden.

Aidosti nopea netti alkaen 37,50 €/kk

Nopeudet jopa 1000M saakka!

Kaapeli-tv Vain 8,95 €/kk

Täydennä viihdetarjontaa valitsemillasi kanavapaketeilla

Tilaa omasi nyt, jotta voimme rakentaa Kivitaipaleesta aidosti nopean!

Valokuitukaapeli tuodaan kiinteistöön saakka, ja palvelut toimitamme sinulle käyttövalmiina.

  • Valokuituliittymän hinta on 845 € *)
  • Laajakaistapalvelut esim. liittymänopeudella 250 M hintaan 37,50 €/kk
  • Kaapeli-tv-palvelu vain 8,95 €/kk. Sisältää n. 30 peruskanavaa.

Kun kaivat itse tontin osuuden, saat -150 € alennuksen liittymähintaan. Liittymä laskutetaan vasta kun liittymä on rakennettu valmiiksi. Palveluiden laskutus alkaa vasta kun ne kytketään käyttöön.

*) Liittymähinta sisältää enintään 30 metriä tilaajakaapelin rakentamista tontilla. Laskutamme valokuituliittymäsi vasta kun se on toimitettu. Palveluiden laskutus alkaa vasta kun ne ovat sinulla käytettävissä. Jos sinulla on määräaikainen sopimus nykyisen operaattorisi kanssa, liittymä voidaan silti rakentaa ja kytkeä palvelut käyttöösi myöhemmin sovittuna ajankohtana. Näin vältyt päällekkäisiltä sopimuksilta. Operaattorina toimii lappilainen Napapiirin Kuituverkot Oy. Valokuitukaapeli tuodaan kiinteistöön saakka ja palvelut toimitetaan käyttövalmiina. Mikäli valokuituliittymäsopimuksia ei palaudu riittävää määrää ja rakentaminen alueella ei toteudu, liittymäsopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukauden kuluttua sen allekirjoittamisesta.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Autamme mielellämme! Voit asioida vaivattomasti chat-palvelussamme tai kysyä lisätietoja sähköpostitse meidän myyntitiimiltämme.

Tukirahoitus

Valokuituverkon rakentamista varten on saatavilla tukirahoitusta, jota kyläyhdistys voi hakea itsenäisesti tai yhdessä Neven kanssa. Tukirahoitusta tulee hakea jo 29.2.2024 mennessä.

Valokuitutilaus Kivitaipale

Vaihe 1 / 5

Sopimus valokuituliittymästä

Täyttämällä tietosi tähän sopimuslomakkeeseen ja allekirjoittamalla sen sähköisesti, tilaat kotiisi valokuituliittymän. Sopimus allekirjoitetaan sähköisesti lomakkeen lopussa. Allekirjoitusta varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Jos rakentaminen alueella ei toteudu, sopimus raukeaa automaattisesti 24 kuukautta sen allekirjoittamisesta.

Henkilötiedot

Allekirjoitettu kappale lomakkeesta tallennetaan Visma Sign- palveluun 30 päivän ajaksi. Jos rekisteröidyt palveluun, voit noutaa sen myöhemmin itsellesi.