Sisältöön Sivustokartta

Paras asiakaskokemus vaatii luotettavat yhteydet

Neve-konserniin kuuluva Napapiirin Kuituverkot toimittaa Santa’s Hotels -hotelliketjulle uudistetut tietoliikennepalvelut. Samalla ketjun tietoliikenneyhteydet päivitetään nopeudeltaan 10-kertaisiksi ja varmistetaan kahdennetuilla palveluratkaisuilla.

Napapiirin Kuituverkot huolehtii jatkossa ketjun internet-yhteyksien lisäksi myös tietoliikenteen tietoturvaratkaisuista. Uusien gigaluokan nopeuksien avulla ketju haluaa varmistua, että hotellitoiminnoille on riittävästi kapasiteettiä nyt ja myös tulevaisuudessa.

– Nyt voimme luottaa siihen, että kapasiteettia riittää kaikissa tilanteissa, ja voimme itse keskittyä asiakaspalveluun sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Halusimme meille sopivan, toimintavarman ja kokonaisvaltaisen palveluratkaisun. On hienoa, että paikallinen toimija valikoitui toimittamaan nämä ratkaisut. Lisäksi ilahduimme, että ketjun Santa’s Resort & Spa Hotel Sani Kalajoki saatiin liitettyä osaksi uudistettua verkkoa, jatkaa ketjun toimitusjohtaja Maarit Aho.

Lapin ja Rovaniemen kasvavat matkailijamäärät vaativat luotettavat ja nopeat yhteydet. Esimerkiksi mobiilidatan tai vanhempien tekniikoiden luotettavuus ja nopeus eivät riitä nykyisin matkailu- ja majoituspalveluiden tarpeisiin. Hitaat ja epäluotettavat yhteydet näkyvät muun muassa matkailijoiden antamina huonoina arvioina.

– Valokuitu on erinomainen ratkaisu, kun tarvitaan nopeita ja luotettavia tietoliikenneyhteyksiä. Myös matkailijat käyttävät entistä enemmän omia suoratoistopalveluitaan, jotka vaativat nopeat yhteydet, sanoo tietoliikennepäällikkö Tapio Salminen Napapiirin Kuituverkot Oy:stä.

– Luotettavat ja toimivat tietoliikenneyhteydet ovat tärkeä osa vieraidemme kokonaisvaltaista asiakaskokemusta, Aho tiivistää.

Uusimmat artikkelit