Sisältöön Sivustokartta

Tukea ympärivuotiseen retkeilyyn ja lasten koripalloon – Neve sponsoroi viittä paikallista toimijaa

Neve myönsi alkuvuoden 2024 sponsorointihaussa tukea viidelle rovaniemeläiselle toimijalle. Tukea toimintaansa saivat Partiolippukunta Aavanvalkea ry, Rovaniemen NMKY, Lapin Speksi ry, Rovaniemen Seta ry ja PoroCup.

Neven myöntämä sponsorointi ohjataan lasten ja nuorten harrastustoimintaan, perheille suunnattuun toimintaan tai hyväntekeväisyyteen. Hakemuksia saatiin yhteensä 19 kappaletta lokakuun 2023 alusta tammikuun 27. päivään mennessä.

Tulevan kevätkauden aikana Neven tuella esimerkiksi mahdollistetaan partiolippukunnan ympärivuotinen retkeily avustamalla puolijoukkueteltan hankinnassa, järjestetään Pikkusudet-koriskoulua sekä järjestetään perhetapahtuma osana Arctic Pride -viikkoa yhteistyössä Lapin ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa.

– Meillä oli iloista porukkaa, kun saimme kuulle Neven tuesta. Kyllä tässä kesään mennessä päästään omaan puolijoukkuetelttaan nukkumaan. Toiminnassamme on mukana paljon lapsia ja nuoria, jotka ovat innokkaita retkeilijöitä ympäri vuoden, Aavanvalkea ry:n Riina Alviola

Neven sponsorointi ohjataan lappilaisille lapsille ja nuorille

Neve panostaa sponsoroinnissaan erityisesti toiminta-alueensa lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. Sponsorointi voi näkyä esimerkiksi harrastusmahdollisuuksien parantumisena sekä harrastuskustannusten pienenemisenä tai perheille suunnattuna toimintana. Tavoitteena on, että tuen avulla mahdollisimman monella lappilaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus haluamaansa harrastukseen ilman taloudellisia esteitä.

Seuraavan kerran sponsorihakemukset käsitellään 27.5.2024. Sponsorihakemuksen voi jättää lomakkeen kautta osoitteessa neve.fi/sponsorointi.

Aavanvalkeary
Partiolippukunta Aavanvalkea ry:n Poropoppoo-porukka lainapuolijoukkueteltan edessä. Neve tukee osaltaan oman puolijoukkueteltan hankintaa, joka mahdollistaa ympärivuotisen retkeilyn.

Uusimmat artikkelit