Sisältöön Sivustokartta

Neven joululahjoitus Erityislasten Omaiset ELO ry:n virkistystoimintaan

2023 joulukuussa Neve lahjoittaa joulumuistamiseen varatut varat ELO ry:n toimintaan lappilaisille erityislapsille ja näiden perheille virkistystoimintaan.

Joululahjoitus
Kuvassa: ELO Ry:n toiminnanjohtaja Salla Sammela, verkostotyöntekijä Petteri Huhtamella, Neven viestintä- ja markkinointiasiantuntija Inga-Maaret Aikioniemi ja ELO ry:n aluetyöntekijä Marja Lehtiniemi

ELO ry on vertaistukiyhdistys, jonka toiminta keskittyy tukemaan lappilaisia perheitä, joissa on yksi tai useampi erityistä tukea tarvitseva lapsi tai nuori. ELO tarjoaa perheille vertaistuen lisäksi virkistystoimintaa ja koulutusta. Toiminnan lähtökohtana on mukava yhdessä tekeminen ja matalan kynnyksen osallistuminen eri tapahtumiin. Virkistystoimintaan kuuluvat esimerkiksi vuosittaiset vierailut Rollohalliin ja kylpylämatka Leville. Neven tekemä joululahjoitus on kohdennettu yhdistyksen virkistystoimintaan, jonka kohde päätetään myöhemmin ensi kevään aikana.

– ELO ry tekee tärkeää työtä laajalla toimintakentällä ympäri Lappia lasten ja nuorten hyväksi. Toivomme, että Neven lahjoituksen avulla järjestetty virkistystoiminta tuo iloa mahdollisimman monelle lappilaiselle erityislapselle ja heidän omaisilleen, Neven toimitusjohtaja Kristian Gullsten kertoo.

Tällä hetkellä ELO toimii 15 Lapin kunnassa. Rovaniemellä ELOlla on lisäksi toimitila ELOkolo, jota käytetään niin yhdistyksen omiin tapahtumiin kuin yhteistyökumppaneidenkin tarpeisiin. ELO ry pyörii seitsemän työntekijän ja useiden vapaaehtoisen voimin. Toimintaa on takana jo 23 vuotta, joista ensimmäiset yhdeksän vuotta yhdistys toimi täysin vapaaehtoisten voimin. ELO

n toimintaan ovat tervetulleita mukaan paitsi erityislapset perheineen, myös muut läheiset, kuten isovanhemmat tai ystävät.

– Neven lahjoituksella on iso merkitys ELOn vertaistukitoiminnalle ja lahjoituksen turvin voimme tarjota lappilaisille erityislapsiperheille ensi keväänä jotain ekstraa säännöllisen vertaistukitoiminnan lisäksi. Suuri kiitos Nevelle, että tuette paikallista lappilaista työtä ja yhdistystä, kuuluvat ELO ry:n toiminnanjohtaja Salla Sammelan terveiset ELO-tiimin ja perheiden puolesta.

Neve tekee vuosittain joululahjoituksen valitsemalleen järjestölle. Aiempina vuosina Neve on lahjoittanut rahaa esimerkiksi Lapin Ensi- ja turvakodille ja Mannerheimin Lastensuojeluliitolle.

ELO ry:n toiminnasta löydät lisätietoa osoitteesta:

https://erityislastenomaiset.fi/

Uusimmat artikkelit