Sisältöön Sivustokartta

Neve ostaa Kemijärven ja Sallan valokuituverkot Koillisnetiltä

Neve-konserniin kuuluva Napapiirin Kuituverkot Oy ostaa Kemijärven ja Sallan valokuituverkot Koillisnet Oy:ltä. Kauppa astuu voimaan 6.6.2023. 

Muutos ei vaikuta Kemijärven ja Sallan valokuituverkkojen asiakkaisiin. Palvelut ja sopimukset asiakkaille jatkuvat normaalisti.

Kaupan myötä Napapiirin Kuituverkot turvaa vahvan markkina-aseman Kemijärvellä ja Sallassa, mikä palvelee yhtiön tavoitetta rakentaa kattava valokuituverkko Itä-Lapin alueelle.

Napapiirin Kuituverkon toinen omistaja Koillis-Lapin Sähkö Oy on erittäin tyytyväinen valokuituverkon laajentumiseen omalla toiminta-alueellaan. Vahva paikallinen toimija on olennainen tekijä Itä-Lapin valokuituverkon kehittymisen kannalta.

”Investointimme Kemijärven ja Sallan valokuituverkkoihin vahvistaa entisestään asemaamme lappilaisena valokuitutoimijana alueella. Tulemme jatkamaan paikallisena toimijana liiketoiminnan pitkäjänteistä kehittämistä asiakkaidemme hyväksi Itä-Lapissa”, sanoo Neven toimitusjohtaja Kristian Gullsten. 

Koillisnet puolestaan haluaa keskittää resurssinsa Kuusamon ja Rukan alueiden valokuituverkkojen kehittämiseen.

“Olen hyvin tyytyväinen, että Kemijärven ja Sallan valokuituverkkojen kehittäjäksi löytyi osaava alueellinen toimija”, sanoo Koillisnetin toimitusjohtaja Jani Moilanen.

 

Uusimmat artikkelit