Häiriötiedotteet Kirjaudu assariin
Sisältöön sitemap

Vihreä Lähilämpö on hiilidioksidivapaa kaukolämpötuote

Vihreä lähilämpö on uusiutuvilla polttoaineilla tuotettua hiilidioksidivapaata lämpöä. Kaikki Neven tuottama lämpö on suurelta osin päästöttömillä polttoaineilla tuotettua, mutta Vihreä Lähilämpö on sitä sataprosenttisesti. Tuotannossa käytetään hiilidioksidineutraaleja ja uusiutuvia energianlähteitä: kokopuu- ja rankahaketta, purua, kuorta ja kutterinlastua.

Miksi Vihreä Lähilämpö?

Vihreän Lähilämpö tuotteen avulla pienennät helposti omaa hiilijalanjälkeäsi ja säästät luontoa. Samalla vaikutat siihen, millaista energiaa Rovaniemellä ja Lapissä tuotetaan sekä käytetään. Saat hiilidioksidipäästöjen vähennyksen heti ilman, että sinun tarvitsee tehdä muutoksia ja lisäinvestointeja lämmitysjärjestelmiisi. Vihreän Lähilämmön hinnoittelu perustuu mitattuun lämmönkulutukseesi.

Vaihda kotisi kaukolämpötuote Vihreään Lähilämpöön kaukolämpötuotteiden sivulla >>

Yritykset ja taloyhtiöt – Vahvista mielikuvaasi vastuullisena toimijana

Valitsemalla täysin hiildioksidivapaan lämmitysvaihtoehdon yrityksesi tai taloyhtiösi on edistämässä ilmastoneutraalia energiantuotantoa. Samalla voit edesauttaa ympäristöluokituksen saamista tai parantaa nykyistä luokitusta. Meiltä saat raportointia varten kolmannen osapuolen myöntämän sertifikaatin Vihreän Lähilämmön päästöttömyydestä. Sertifikaattia voit käyttää yrityksesi vastuullisuusviestinnässä.

Tutustu kaukolämpötuotteisiimme

Tutustu Vihreän Lähilämmön tuoteselosteeseen.
Katso Vihreän Lähilämmön todentamistodistus vuodelta 2020 ja
todentamistodistus vuodelta 2021.

Usein kysyttyä