Sisältöön Sivustokartta
VihreaLahilampo banneri1

Uusiutuvista polttoaineista tuotettu Neven vihreä lähilämpö on helppo teko ympäristön puolesta.  Vihreä lähilämpö on kaukolämmön hiilineutraali lisätuote, jonka voivat tilata niin Neven kuin Aurora Lämmönkin asiakkaat.  

 

Valitse paikallinen lähilämpö

Vihreä lähilämpö tuotetaan 100 % uusiutuvilla polttoaineilla, joita ovat esimerkiksi puru, kuori, kutterilastu, energiapuu ja kierrätyspuu. Näin ollen tuotanto on hiilineutraalia ja ympäristöystävällistä. Lisäksi käyttämämme raaka-aineet ovat lähes kokonaan paikallisia.  

Valitsemalla vihreän lähilämmön vähennät asumisestasi syntyviä päästöjä sekä tuet kestävää energiantuotantoa! Vihreä lähilämpö on edullinen keino minimoida kiinteistön lämmityksen päästöjä ilman suuria ja kalliita investointeja. 

Vihreä lähilämpö on edullinen satsaus ympäristöystävälliseen tulevaisuuteen ja uusiutuvaan lämmitysmuotoon. Vihreän lähilämmön hinta on 0,1 c/KWh (alv 24%), esimerkiksi: 
  • 18 MWh vuodessa kuluttavalle tyyppiomakotitalolle lisämaksu olisi vain 18 euroa (alv 24%) vuodessa.
  • 600 MWh vuodessa kuluttavalle isolle kerrostalolle lisämaksu olisi vain 600 euroa (alv 24%) vuodessa.

Alkuperätakuu takaa uusiutuvat energialähteet

Vihreä lähilämpö todennetaan alkuperätakuulla, joka toimii näyttönä loppukäyttäjälle siitä, että Vihreän lähilämmön alkuperäksi on vahvistettu uusiutuvat energianlähteet. Noudatamme uusiutuvan lämmön osalta lakia energian alkuperätakuista (1050/2021). Alkuperätakuulain toteutumista valvoo Energiavirasto. Lisää alkuperätakuista ja sen lainsäädännöstä voit lukea Energiaviraston sivuilta.

Halutessasi käyttöösi myös Neven Vihreän lämmön todistuksen. Erityisesti yrityksille suunnattua todistusta voi käyttää yrityksen omassa vastuullisuusviestinnässä. 

Tilaa Vihreä Lähilämpö

Kiinnostuitko? Kaukolämpö on lähellä tuotettua sekä helppo ja varma lämmitysvalinta. Kaukolämmöllä on pieni hiilijalanjälki ja se on ympäristöystävällisesti tuotettua. Meiltä voit saada kaukolämmön avaimet käteen -toimituksena jopa rahoituksen kanssa. Tutustu kaukolämmön päästölaskuriin ja hinnastoon.