Häiriötiedotteet Kirjaudu assariin
Sisältöön sitemap
Kaukolampo kissa scaled e1682579202252
Kaukolämpöliittymä omakotitaloon tai paritaloon 3995 €
  • Kaukolämpöön liittyminen on helpointa, jos rakennuksessa on jo valmiina vesikiertoinen lämmönjako (”patterit”) tai vesikiertoinen lattialämmitys). Lämmönlähteenä on tällöin esimerkiksi öljy-, sähkö-, tai puukattila.
  • Jos rakennuksessa ei ole vesikiertoista lämmönjakoa (esimerkiksi suora sähkölämmitys), vaatii kaukolämpöön liittyminen myös lämmönjaon rakentamisen (esimerkiksi ”patterien” asennuksen). Pitkällä aikavälillä tämäkin investointi voi hyvin olla kannattava. Kaukolämmön lämmönjakokeskuksessa on käyttöveden lämmitys eli sähköllä toimiva lämminvesivaraaja jää pois käytöstä.
  • Kaukolämmön hinta on vakaa.
  • Saatavilla on myös 100%:sesti uusiutuvilla raaka-aineilla tuotettu Vihreä Lähilämpö.
  • Tilaa kaukolämpöliittymä ja lämmönjakokeskus asennuksen kera avaimet käteen -pakettina.
  • Kaukolämpöliittymä ja lämmönjakokeskus -paketti on mahdollista hoitaa rahoituksella.

Jos kyseessä on muu kiinteistö kuin omakoti-tai paritalo, olethan yhteydessä Neven myyntiin.

Hyödynnä avustukset

Alta voit tutustua saatavilla oleviin avustuksiin kodin energiatehokkuuden parantamiseen ja lämmitysmuodon vaihtoon. Huomioithan, että avustusta on mahdollista saada vain yhteen muutokseen kerralla.

ELY -keskus

Avustus pientalon öljylämmityksestä luopumiseksi. Lue lisää

Kotitalous

Kotitalousvähennys tarkoittaa helpotusta veroihin. Voit hakea vähennystä kun ostat ulkopuolisen tekemää työtä kotiisi asunnon remontin yhteydessä. Lue lisää

ARA

Energia-avustus asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin korjaushankkeisiin. Lue lisää

Tilaa helppo kaukolampö

Sopimus kaukolämpöliittymästä omakoti- tai paritaloon

Täyttämällä tietosi tähän sopimuslomakkeeseen ja allekirjoittamalla sen sähköisesti, tilaat kotiisi kaukolämpöliittymän. Sopimus allekirjoitetaan sähköisesti. Allekirjoitusta varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. 

Henkilötiedot

Allekirjoitettu kappale lomakkeesta tallennetaan Visma Sign- palveluun 30 päivän ajaksi. Jos rekisteröidyt palveluun, voit noutaa sen myöhemmin itsellesi.

Kiinteistön tiedot

Tilaan kaukolämpöliittymän Avaimet käteen -toimituksella(Pakollinen)
Lisäpalvelut
Max. tiedoston koko: 128 MB.

Palvelut liittymääsi

Valitse kaukolämpötuote

Sopimusehdot 1. Kaukolämmön toimitussopimus on voimassa toistaiseksi. 2. Sopimus tulee voimaan tämän vahvistuksen sisältöisenä ja se on irtisanottavissa sekä vaihdettavissa toiseen kaukolämmön toimitustuotteeseen neljäntoista (14) vuorokauden irtisanomisajalla. 3. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin sopimuskauden aikana. 4. Sopimukseen sovelletaan kulloinkin voimassa olevia Kaukolämmön sopimusehtoja.

*) Kaukolämmön yleiset sopimusehdot