Häiriötiedotteet Kirjaudu assariin
Sisältöön sitemap
valtakatu

Katso, missä rakennamme kaudella 2023

Rakennamme ja huollamme verkostoamme säännöllisesti. Rakentamisaika ajoittuu yleensä toukokuun ja lokakuun välille. Käyttäjille huollosta ja rakentamisesta voi seurata käyttökatkoja, joista ilmoitamme etukäteen.

Tarkista verkosto- ja katutyöt
Neven toimisto

Tunnetko, että osaamisesi pääsisi meillä loistamaan?

Henkilöstölupauksemme mukaisesti haluamme olla pohjoisen alueen halutuin työpaikka. Vahvuutemme on ammattitaitoisessa ja osaavassa henkilöstössä. Kannustamme ja tuemme henkilöstöä ammatillisessa kehittymisessä sekä kasvussa. Jätä meille avoin hakemus ja kerro lisää itsestäsi sekä osaamisestasi.

Katso avoimet työpaikat

Haluatko tuottaa itse sähkösi?

sähkö ikoni valkoinen

Oletko kiinnostunut tuottamaan kuluttamasi sähkön itse? Voit ryhtyä sähkön mikro- tai pientuottajaksi hankkimalla aurinkopaneelit tai tuulivoimalan. Mikrotuotannolla tarkoitetaan kiinteistön sähköverkkoon liitettyä sähköntuotantolaitteistoa, kuten aurinkopaneeliryhmää tai pientä tuulivoimalaa. Sähkön pientuotannossa käytetään suurempaa tuotantolaitteistoa, kuten useita kymmeniä metrejä korkeaa tuulivoimalaa tai rakennuksen peittävää aurinkovoimalaa.

Lue lisää sähkön pientuotannosta

Toimimme pohjoista luontoa säästäen

Neve vastuullisuus vihr

Arktinen ja herkkä, puhdas ympäristömme on meille Nevellä mittaamattoman arvokas asia. Haluamme osaltamme olla varmistamassa, että pohjoinen elämä on mahdollinen myös tuleville sukupolville. Siksi ympäristöarvot ja kiertotalousajattelu ovat ohjanneet toimintaamme vahvasti jo vuosien ajan. Pyrimme huomioimaan ympäristön edun toiminnassamme joka vuosi entistä paremmin.

Lue lisää vastuullisuudesta

Tee sähköinen liittymähakemus

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-20

016 331 6500

Muina aikoina yhteydenotot

asiakaspalvelu@neve.fi

Lue lisää
Asiakaspalvelija työssään.